Καλός δίσκος πραγματικά με απίστευτα/αθάνατα κομμάτια όπως: The Succesor, And The Devil Cried, Halo Of Thorns, The Dogs, I of The Storm.
Παιδιά στα 2 πρώτα άλμπουμ τουλάχιστον των Psychotic Waltz υπάρχουν τέτοια μικρολαθάκια. Έχω βρεί και εγώ μερικά στο Into The Everflow αλλά δεν θυμάμαι συγκεκριμένα σημεία....
Εννοείται ότι όποτε ανοίγει thread με avant garde metal γκρουπ απαντάμε οι ίδιοι και αυτό συμβαίνει δίοτι πρόκειται για cult συκροτήματα που έχουν περιορισμένο αλλά φανατικό κοινό οπότε μην εκπλήσεσαι φίλε Axl.
Εγώ τον συνειδητοποίησα αυτό όταν πριν από χρόνια όταν γνώριζα μέταλλους και με ρωτούσαν τι ακούω απαντούσα: Toxik, Forbidden, Mekong Delta, Realm, Psychotic Waltz κτλ.
Τσεκάρετε το Darkstar project του Dan Rock όπως και το End Amen Project του Norm Leggio/Dan Rock με μέλη των Deathrow.....
Οι συλλογές που είπατε παραπάνω αξίζουν πραγματικά για τους φανατικούς. Το Dark Millenium έχει και κομμάτια που έγραψε ο Brian Mcalpin μετά τους Psychotic καθώς και ένα με τον Dan rock μαζί του. Όλα ορχηστρικά