Μα κι αυτή έχει κάνει εξαιρετικές συνεργασίες. Μόνο το Μάνο Λοΐζο να αναφέρουμε είναι αρκετό! Αν και δεν βλέπω σαν σοβαρό κριτήριο για το αν είναι καλός κάποιος το τι συνεργασίες έχει κάνει.
Αναξίμανδρε αυτό είναι ένα μέρος της κριτικής που κάνω. Βέβαια δεν έχω καμία αντίρρηση να σου εξηγήσω γτ δεν συμπαθώ την αλεξίου (κάτι που είναι προσωπική μου άποψη, δεν ανάγκασα κανέναν να την υιοθετήσει):
1ον: Δεν συμφωνώ που κάνει τόσο εμπορικές κινήσεις. Εμένα οι καλλιτέχνες που μου αρέσουν βγάζουν ένα cd όποτε έχουν έμπνευση και χωρίς να το διαφημίσουν σχεδόν καθόλου το κοινό τους το μαθαίνει και το αγοράζει κ γίνεται επιτυχία.
2ον: Μου έχουν τύχει δύο φάσεις με την αλεξίου που με έχουν κάνει να πιστεύω ότι είναι ψώνιο. Δεν τις αναφέρω για να μην την εκθέσω κι άλλο, μπορώ να σου τα πω μια άλλη φορά.
3ον: Τα τραγούδια του Λοΐζου που έχει πει μου αρέσουν, τα δικά της (δλδ αυτά π έχει γράψει η ίδια) δεν μου αρέσουν.
4ον: Αυτό που λες ότι οι θαυμαστές της αλεξίου μαθαίνουν από αυτή κ άλλους καλλιτέχνες δεν ξέρω κάτα πόσο ισχύει. Και το λέω αυτό γτ μου έχει τύχει να μου πει άτομο πόσο πολύ του αρέσει ο "Βυθός" της χαρούλας αλεξίου (εννοώντας το τραγούδι του Ιωαννίδη, αλλά επειδή το είπε αυτή στις συναυλίες στον Λυκαβητό, νόμιζε ότι ήταν κ δικό της).