Φίλε, νομίζω ότι θα έπρεπε να το ξαναηχογραφήσεις ελλατώνοντας την ένταση του backing track. Το έχεις πολύ δυνατά και όταν ακούγεται το ακκόρντο στο backing θάβεται σχεδόν τελείως το δικό σου παίξιμο. Σε αρκετά σημεία δεν εχω καταφέρει να ακούσω τι παίζεις
Είναι αστείο, γιατί για τη συγκεκριμένη ηχογράφηση άλλοι μου έχουν πει ότι έχω το backing track πολύ σιγά..
Πάντως αν το ακούσεις το σόλο και στην αυθεντική ηχογράφηση η lead guitar δεν ξεχωρίζει ιδιαιτέρως, γι'αυτό εκτός από το βασικό lick στην αρχή και το τέλος του σόλο, το μεσωδιάστημα δεν είναι ιδιαιτέρως memorable, είναι κάτι σαν μουσικό παραλήρημα, γι'αυτό και εγώ κράτησα μόνο το βασικό lick και στο ενδιάμεσω αυτοσχεδίασα βασισμένος βέβαια στο πραγματικό σόλο, ενώ προσπαθούσα να υπονοήσω φράσεις του τραγουδιού πριν το σόλο..
Βασικά:
Πετάξου σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά
Πάρε καλώδιο και βύσμα για να συνδέσεις την έξοδο ακουστικών του ενισχυτή στη είσοδο του υπολογιστή.
Μήν βάλεις δυνατό σήμα
Ξανακάντο.
Πήγα πήρα υποδοχές καλώδια και τέτοια, αλλά δεν κατάφερα ακόμη να ηχογραφήσω, δεν έχω και πολύ χρόνο(υποψηφιακά και μπλε), οπότε μέχρι να ψαχτώ και να καταφέρω να ηχογραφήσω θα περάσει καιρός..