Εδω ειμαι και γω..Ηταν απιστευτα απλα αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη..
Το συγκροτημα της κορης του harris με το λογοτυπο στυλ super idol ηταν η χειροτερη επιλογη...Απαισια φωνη απισια τραγουδακια μπασιστας γυναικωτος και ντραμερ βγαλμενος απο μεσημεριανη κουτσομπολοστικη εκπμπη.Τουλαχιστον ηταν ωραιο γκομενακι.Εκει ημουν μεση και αρκετα μπροστα,2-3 σειρες πισω απο τα καγκελα,και το σπρωξιμο ανελεητο χωρις λογο..

Οι Μειντεν που βγηκαν μετα απλα γ**ησαν.Επιβεβαιωθηκα για το μεγαλυτερο συγκροτημα γενικως.Και stage show να μην ειχαν απλα κανουν τις καλυτερες συναυλιες εστω και αν ειναι παντα της 1 1/2 ωρας.Ο ηχος οχι τελειος με καποια μπουκωματα αλλα τα 3 πρωτα απο το amolad αποδοθηκαν φανταστικα(το These colours don't run μαμεεεειιιιιι)..Μετα ο bruce κανει μια εισαγωγη αλλα εγω θυμομουν απεξω την setlist και πεταγομαι και φωναζω wrathchild και αρχιζουν ολοι και χτυπιουνται πριν ξεκινησει το τραγουδι

...Τεσπα μην σας τα πρηζω
Το καλυτερο μερος της συναυλιας ηταν το encore παιξαν το the evil that men do που ειναι απο τα αγαπημενα μ kai to 2 Μminutes που απλα γ**ησε...
Και το δηλωνω αν ερθουν του χρονου για το 2ο dvd εχω θα ξεσκιστω και θα ξαναπαω.Γτ πρωτον ειμαι addicted πια και δευτερον το να παιξουν somewhere in time powerslave kai 7th son ειναι απλα καταπληκτικη εμπειρια.φανταζεστε wasted years???

Παρελειπομενα..Οι μεταλαδες τλκ ειναι αρκετα μλκς η εγω παραγερασα

..Πριν ξεκινησεις καν η συναυλια το σπρωξιδι χωρις λογο ηταν ανελλειτο..Δλδ οι μπροστα γιατι να σπρωχνουν τους πισω?Καθυστερημενοι ειστε?Ενα παιδι επεσε κατω και αλλοι ενω τον ειδαν δεν σταμτησαν και του ξεσκισαν το ποδι...Απο δω και περα αν βλεπω πιο πισω..
Μην πω για τα τσιγαρα..Μεγαλη εξυπναδα να κρατας το τσιγαρο σου πανω απο το κεφαλι του αλλου καραγκιοζακο και να ριχνεις πανω του τις σταχτες

...
Καποιοι φιλοι μ μπηκαν τζαμπα λιγο πριν αρχισουν οι μειντεν.Πηγαν χωρις εισητηριο και οι σεκιουριτι τους αφησαν(γ**ω την τυχη μου)
Καλα εγω τη ζωη μου δεν τη δινω ουτε 1000 ευρω πληρωνω ουτε χανω την 5ημερη αλλα ενταξει..btw σταματηστε τις ψευτοεγγραφες

...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ

....Τουλαχιστον για εμας τους πολυ φανατικους(για να μν φωναζουν και οι αλλοι δλδ)