Νομιζω τωρα οτι εσυ εισαι αδικος... μιλωντας για μενα,ειπα ειμαι θετικος..δυστυχως ομως δουλευω και κυριακες... την κυριακη αυτη για παραδειγμα δουλευα,εκεινη την κυριακη δεν ξερω...οταν μου λες λοιπον οτι πρεπει να ξερω σιγουρα αν θα ερθω δεν μπορω να βαλω το χερι μου στην φωτια,ουτε εγω να φανω ασυνεπης, ουτε εσενα να εκθεσω... οποτε την δικια μου συμμετοχη δεν μπορω να στην εγγυηθω...
Οταν αναλαμβανεις να κανονισεις κατι εδω στο σαιτ να δεχεσαι οτι τελικα μπορει να μην γινει,η να εχει διαφορετικη συμμετοχη απο οτι περιμενες... εχω περιμενει μια φορα εγω μονος μου στο θησειο, μια ο newbie και μια ο csd...απο οσο ξερω και θυμαμαι τουλαχιστον... τουλαχιστον εσυ ξερεις οτι δεν θα ερθουμε απο νωριτερα... 
Φίλε Μήτσο σε καταλαβαινω κ απλά πήρα ολα τα quotes χωρις εξαιρεσεις
(Ο Arg0 κ ο Bassman ειχαν πει οτι δεν μπορουν εξ αρχης κ δεν τους εβαλα στα quotes)
Aπλα δεν υπηρχε ουτε φωνη ουτε ακρόαση ουτε ανταποκριση ουτε τιποτα, τι αλλο επρεπε να κανω...? 
Εγω κι αν δουλευω Σ/Κ !!!

(και δεν εχω κ ιντερνετ.Ηρθα σε νετ καφε ,μονο για να απαντησω εδω!)
Που ειναι ολοι οι αλλοι...?
Μολις με πηρε το παιδι απο το paintball κ μου ειπε τι θα κανουμε τελικα...
Του ειπα οτι περιμενω....τι να του πω.......?
Μου ειπε οτι αν δεν συμπληρωσουμε 12ατομα (για να εχουμε αποκλειστικη χρηση του πεδιου)
και ειμαστε τελικα 5-6 , θα μπορουμε να παιξουμε ΑΛΛΑ , με αλλα ατομα που εκδηλωσαν ηδη το ενδιαφερον τους για την ιδια μερα...
(και απλα περιμενουν κ αυτα απαντηση απο τον ιδιο που περιμενει απαντηση απο εμενα!!!

)
ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.Γινεται να παιξουμε και με αλλα ατομα(αν μαζευτουμε 5-6 ατομα ) αλλα κ παλι πρεπει να απαντησετε για
να ξερουμε για ποσα ατομα μιλαμε.....