οποτε αυτος ο νομος που τοσο πια δε γουσταρουμε λογικα δεν ειναι εναντια στο συνταγμα αρα δεν καταστρατηγει βασικα μας δικαιωματα.οποτε υπαρχει μια αλφα προστασια με το συνταγμα του πολιτη απο μια ενδεχομενως φασιστικη και ηλιθια κυβερνηση
αυτα για τον νομοθετη
Αυτό δεν το πολυκατάλαβα. Αν θές εξήγησέ το μου λίγο.
Αρά ο νομος που "δε γουστάρουμε" είναι σύμφωνος με το σύνταγμα, άρα το σύνταγμα μας προστατεύει γιατί δεν επιτρέπει να αλλάξει ο νόμος που "δε γουστάρουμε"?

Αυτό συνεπάγεται από αυτό που γράφεις

τωρα για το ποιος εχει δικιο να σου υπενθυμισω οτι ολες οι εξουσιες πηγαζουν απο τη βια.απλως σε μια συνταγματικη πολιτεια λεμε οτι πηγαζουν απο το συνταγμα που προερχεται απο τη βια
Αυτό πώς το εξάγεις? Είναι προσωπική άποψη ή είναι τεκμηριωμένο γεγονός?
σε μια συνταγματικη κοινωνια δικιο εχει αυτος που αρμοδιοτητα του ειναι συμφωνα με αυτο να φτιαχνει νομους και το κανει σεβομενος τις διαδικασιες του συνταγματος.αμα δεν υπαρχει συνταγμα δικιο εχει αυτος που εχει τα πιο πολλα οπλα(και δεν υπαρχει αλλη λυση)...
Άρα στην κοινωνία μας (και π.χ. στα επίκαιρα θέματα), αφού έχουμε σύνταγμα, ο νομοθέτης έχει δίκιο. Κατάλαβα σωστά?
ΥΓ: Μήπως από όλο αυτό που έγραψες και ομολογώ πως μου φάνηκε δυσνόητο, ήθελες απλώς να πεις οτι είσαι ενάντια στη συνταγματική αναθεώρηση?
Αν είναι έτσι, μου πήρε κάποια ώρα να το εξάγω απο τα γραφόμενά σου. Και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Αν θες τοποθετήσου ποιο ξεκάθαρα.