Majestic: Παρα πολυ ωραιο κομματι! Ταξιδιαρικο! Μου αρεσε παρα πολυ ολη η δουλεια που εχει γινει στην ενορχηστρωση και ποσο ωραια η κιθαρα ακουγεται πανω σε ολα τα οργανα. Δυστυχως το mp3 εχει "φαει" λιγο τα μεσαια της κιθαρας και ειναι σαν να γδερνουν τα ηχεια. Η θυσια της συμπιεσης
Strategic Destruction
Αρκετα βαρυ κομματι.Και παλι μ'αρεσουν οι κιθαρες, ιδιαιτερα οι ρυθμικες ειναι παρα πολυ ωραια περασμενες και καλοδουλεμενες. Και το ενδιαμεσο κοψιμο στο ρυθμικο μερος ειναι παρα πολυ ωραιο. Το σολο ειναι λιγο "θαμμενο" στον ηχο, ομως στα ψηλα ξεχωριζει. Μετραω αρκετες κιθαρες, αν δεν κανω λαθος περιπου 4 με 5 μονο στο background? Και το τελος με τις δισολιες ( και μετεπειτα τρισολιες ) σκοτωνει

.Και παλι η κωλοσυμπιεση σκοτωνει τον ηχο, αλλα ειναι ενα θεμα που δεν ευθυνεσαι εσυ.
Warm up 2003 δεν μου αρεσε, γιατι μου θυμιζει εντονα Vai και Satriani οταν κανουν επιδειξη του τι μπορουν να παιξουν. Συγνωμη, μπορει να ειναι τεχνικα δυσκολο, αλλα μουσικα δεν μου εδωσε τιποτα.
Hornpipe
Αλλο ενα Heavy σε ηχο και στυλ κομματι. Η αληθεια ειναι πως περιμενα κατι αλλο, γιατι hornpipe ονομαζε και μια τεχνικη ο Mike Oldfield στην κιθαρα

( ξεκολλα freemind ). Εχεις παρα πολυ ωραιο ηχο στη lead κιθαρα. Θυμιζει εντονα Vai, οποτε φανταζομαι πως ειναι ενα απο τα ινδαλματα σου.
Torrential coolwaves
Θα γινω γραφικος εαν και αυτο μου φαινεται Heavy?

Οπως ο,τι μου θυμιζει εντονα κομματια απο Vai, χωρις να ειμαι απολυτος σε αυτο. Ιδιαιτερα ο ηχος των lead "μυριζει" vai. Οχι πως με χαλαει, απλως το επισημανα απο το 3ο κομματι και μετα.
Προσωπικα με κουραζει λιγακι αυτο το στυλ, γιατι ειναι αρκετα "βαρβατο" χωρις να εχει ηρεμα σημεια, ομως ακουω ευχαριστα 3-4 κομματια πριν αλλαξω playlist. Συγχαρητηρια παντως, γιατι εχει γινει καλη δουλεια στην παραγωγη, στον ηχο και στο παιξιμο. Ευχομαι ο,τι καλυτερο