Λεω να σας πριξω για αλλη μια φορα με της ερωτισεις μου...
Λοιπον, τελικα ενω ειχα καταλιξει στην dime'o'flame, αποφασισα οτι δεν αξιζει τα λευτα της και ειπα να κοιταξω κατι αλλο. Περασα λοιπον απο τα μαγαζια της Ροδου και κοιταξα μερικες κιθαρες.
Εχει δοκιμασει λοιπον μια ltd με emg μαγνητες,Licensed Floyd Rose, πολυ βολικη ταστιερα, πολυ ωραιο ηχο, ο ενας μαγνητης splitαρετε κλπ. Νομιζω πρεπει να λεγετε m-400 το μοντελο η κατι τετιο. Μια Jacson σαν της RR αλλα δεν ητανε RR... Η οπια μαλιστα ειχε ενα χτυπιματακι και την εδινε με 25% εκπτωση. Και στο μαγαζι που δοκιμασα αυτες (δοκιμασε και αλλες που δεν μου κανανε) μου ειπε οτι μπορει να μου φερει και αλλα, μου εδειξε καπια και το μονο που με ενδιεφερε ειναι καπια μοντελα της jackson (RR, Kelly κλπ) τα οπια μου τα αφηνει πιο φτηνα απο οτι τα κοστολογει ο αντιπρωσοπος στην αθηνα.
Σημερα πηγα σε ενα αλλο μαγαζι, δοκιμασα αρκετες κιθαρες. Μεταξυ αυτων και μια Peavey Rotor Limited Edition, στην οπια πραγματικα μπορουσα να παιξω οτι ηθελα! Το μανικη και η ταστριερα ητανε πραγματικα απεκτες...! Πραγματικα μου ερχοτανε να του πω του τυπου "Την περνω τωρα". Ωστωσω εχει ενα μεγαλο -.... Εχει σταθερη γεφυρα...! Και οι μαγνητες δεν ξερω τι ειναι αλλα μου ακουστικαν καλοι. Δεν καταφερα ομως να βρω και τπτ για αυτην στο ιντερνετ, εκτος απο μια κουβεντα σε ενα φορουμ οπου καπιος λεει οτι αρχισε σαν limited edition reissiue μιας signature κιθαρας του vanderberg (η καπος ετσι... δεν τον εχω ακουσει καν τον τυπο) και ειχε τετια εμπορικη επιτυχια που αποφασισαν να το κανουν μονιμο μοντελο...
Τωρα το θεμα ειναι, αξιζει να παρω μια κιθαρα χωρις τρεμολο; Μου την αφηνει 600 ευρο, με αρχικη τιμη 900+ (αλλα ξερω οτι την εχει καιρο στο μαγαζι, και μαλλον θελει να την ξεφορτωθει) Το συγκεκριμενο μοντελο αξιζει γενικοτερα η μονο η ταστιερα του και το χαμηλο action ειναι τα +; Για τις αλλες κιθαρες τι εχετε να πειτε;