βασικά ήθελα να αναφερθώ γενικά στα mod σαν άθλημα!

για παράδειγμα και συ λες για το μοντάρισμα κάποιον πεταλιών αν δεν μας αρέσουν ! και εγώ θέλω να τονίσω οτι δεν μπορεί να μην μας αρέσει κανένα !
Τώρα για το ds-1 δεν το είχα ποτέ και δεν γνωρίζω για τα mod του αλλά από την στιγμή που θα αλλαχθεί δεν είναι δύσκολο να αλλαχθεί και σχεδόν ολόκληρο!αν δεν κάνω λάθος άντε να κοστίσει 2-3 ευρώ όλη η πλακέτα σε αυτόν που θα το μοντάρει!
η πρώτη και τελευταία γραμμή αντιφάσκουν απλά και μόνο γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να γίνει ηλεκτρονικός!!!

πάντως για 3 πεταλάκια δεν τίθεται θέμα! ορίστε και κάποια mod για boss!
http://www.analogman.com/boss.htmγια να κλείσω την "κούφια" άποψή μου που τελικά δεν μπορώ να την εκφράσω με λόγια, θα συμφωνίσω απόλυτα με την τελευταία σου φράση!
Αν δεν θες να καταντησεις απο κιθαριστας ηλεκτρονικος η απλα αφηνεις στοκ τα πεταλια σου η τα αγοραζεις μεταχειρισμενα ετοιμα Modded η τα δινεις σε καποιον να στα κανει.Δεν υπαρχουν αλλες λυσεις
τα λέμε...και καλό μοντάρισμα! - "πάντως το ds-1 από όσα έχω ακούσει και λίγο που έχω παίξει , αναμφισβήτιτα το japan είναι καλύτερο! - έχω ακούσει και τα δύο"