Για το ποσο κανει στην Ελλαδα μαλλον θα πρεπει να κανεις μια βολτα στα μαγαζια να δεις. Ισως βρεις και σε κανα site απο Ελληνικο καταστημα, αλλα δεν μπορω να σου προτεινω καταστημα αφου δεν ξερω ποιος φερνει τις Epiphone περα απο το Bon studio που ειναι και ο εισαγωγεας (οποτε μπορει να τις εχει πιο ακριβα απο οτι ενα αλλο καταστημα). Παντως το site του Bon Studio νομιζω ειναι
www.bonstudio.grΑπο κει και περα, ο Τhomann ειναι αξιοπιστο καταστημα, αλλα μιας και η κιθαρα ειναι κατω απο 300€ θα πρεπει να πληρωσεις και καμια 20αρα μεταφορικα (απλα να τα υπολογιζεις κι αυτα στην τιμη).
Εγω θα ελεγα εφοσον θες κατι πολυ φτηνο για αρχη, να κοιταξεις και για καμια μεταχειρισμενη. Μπορει να παρεις ελαφρα καλυτερο οργανο γενικα με τα ιδια χρηματα σε μεταχειρισμενο. Τωρα μην εχεις απαιτησεις απο τετοιας αξιας οργανα... Αργα η γρηγορα θα το αλλαξεις (ή θα του αλλαξεις τα φωτα στις βελτιωσεις, που δεν αξιζει κατα την γνωμη μου).
Οτι και να παρεις σε αυτα τα χρηματα θα ειναι πανω κατω ιδιας ποιοτητας, το μονο που αλλαζει ειναι τα χαρακτηριστικα που θα εχει καθε κιθαρα (πχ διπλους μαγνητες, μονους, τρεμολο, χωρις τρεμολο κτλ). Εγω για 1η κιθαρα θα προτεινα καποια με τρεμολακι για να εχεις και μια αποψη του τι ειναι το τρεμολο και πως λειτουργει (ωστε αργοτερα οταν θα πας να παρεις μια πιο "σοβαρη" κιθαραμ να εχεις ξεκαθαρισει αν θες κιθαρα με τρεμολο ή χωρις). Επισης θα προτεινα να εχει συνδυασμο μαγνητων διπλο και 2 μονους (ή 2 διπλους και 1 μονο) για να εχεις και μια ποικιλια ηχοχρωματων ωστε παλι αργοτερα να μπορεις να ξερεις τι προτιμας...