Εκτος απο το J&D που εχουμε συζητισει, πολυ καλη εντυπωση μου ειχε αφησει ενα παμφθηνο LTD που ειχα παρει για εναν παιδι. Απο ηχο δεν ηταν τιποτα φοβερο, αλλα ηταν απιστευτα ευκολοπαιχτο. Ηταν το Β-55 αν θυμαμαι καλα, οποτε κοιτα και τα LTD.
Harley Benton ειχα παρει παλι για μια φιλη μου (με βρηκαν με πιστωτικη και με χωνουν...), ενα 5-χορδο, και ηταν απλα ΑΠΑΙΣΙΟ, οποτε θα ελεγα μην τα κοιταξεις καν.
Τα πιβι που ειπες ειναι πολυ καλα οργανα, αλλα αυτα που ειναι φτιαγμενα ινδονησια (νομιζω) διαφερουν πολυ απο κομματι σε κομματι (ειχα δει δυο ιδια σε μαγαζι Αγγλια, το ενα μια χαρα, το αλλο ηθελε 10 αλλαγες για να μπορεσει να παιξει), οποτε προσεξε πριν το παρεις, αλλιως μπορει να εχει στραβο νατ, αρυθμιστο μπρατσο και γεφυρα, κολες, περιεργα ηλεκτρονικα κτλ
Δες και Yamaha, ειναι λιγο περιεργα στο χερι αλλα απο ηχο σκιζουν.
Για πες και πιο συγκεκριμενα, μονο για 5αρι αταστο και 6αρι θες προτασεις ή γενικοτερα ποιοι βγαζουν καλα φθηνα μπασα?
Αγγλια ειχα παιξει με ενα φοβερο 6αρι παμθηνο, καπου πρεπει να το εχω φοτο, αν το βρω σου λεω, το οργανο πετουσε... hohner νομιζω? θα το ψαξω...