εγω παντως μετα απο πολυ καιρο και πολλα εξοδα καταλαβα τι θα πει λαμπα οταν την εζησα χωρις να εχω αλλου ειδους τρανζιστορ ενισχυτη να με επηρεαζει τον τελευταιο χρονο.......
...
δυστυχως για σενα οταν παιξεις με λαμπα εστω κι αν παιζεις 15 χρονια θα νιωσεις οτι εκανες βηματα πισω στο παιξιμο σου...αλλα ποτε δεν ειναι αργα...εγω ξοδεψα μια περιουσια για να το μαθω αλλα το ταξιδι ηταν ανεκτιμητο...
Νομίζω πως όταν ξεκινάς να εξερευνήσεις εξοπλισμό είναι καλό να πας από τα πιο απλά στα πιο πολύπλοκα. Εξαντλείς τα features και ψάχνεις κάτι παραπέρα. Και δεν αναφέρομαι τόσο σε τιμές και κόστος αλλά καθαρά στο τι μπορεί να κάνει ένα μηχάνημα. Όσο περισσότερες δυνατότητες έχει, τόσο περισσότερο χρόνο σου τρώει σε ψάξιμο.
Από κει και πέρα, λάμπΕΣ (γιατί με μία μόνο τελική κάτι γίνεται) σε σπίτι χωρίς attenuator, είναι σαν Ferrari κολλημένη στην κίνηση. Είχες που είχες 100 watt dual rectifier, έπαιζες και με 4x12 που θέλει κάμποσο ρεύμα για να κουνηθεί...
Οτιδήποτε πάνω από 10 watt, και πάνω από ένα 12άρι μεγάφωνο μέσα στο σπίτι δε νομίζω ότι μπορείς να τα τσιτώσεις όσο χρειάζεται...
Έχω αρχίσει σιγά σιγά να αναγνωρίζω τον ήχο των διαφορετικών λυχνιών στον τελικό και να διαμορφώνο προτίμηση. Με το pod και τον vetta δε γινεται αυτό γιατί στα δίνουν όλα έτοιμα. Το amp appreciation θέλει διάβασμα, δοκιμές και όπως το πες έξοδα.