Αποστολέας Θέμα: Ψαχνω απεγνωσμενα αυτην την παραμορφωση!!!  (Αναγνώστηκε 3782 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pandemonium

  • Θαμώνας
  • ***
  • Μηνύματα: 141
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Λοιπον ειδα μια b movie της προαλλες με τα κιθαριστικα του michael angelo batio των nitro και πορωθηκα ασχημα με αυτο των 80's ηχο!
Εχω τον pod 2,ξερει κανεις εστω και στο ελαχιστο πως μπορω να πλησιασω αυτον τον ηχο?Εχω μια ibanez rg320

http://star-licks.com/_shock_em_dead.htm

H εισαγωγη στο κομματι im a virgin girl(γτπ,αλλα η εισαγωγη τα σπαει)! αυτην συγκεκριμενα την παραμορφωση ψαχνω!!!
I'm to old for this nuts...!

Αποσυνδεδεμένος Baroness

  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • *****
  • Μηνύματα: 1321
    • Προφίλ
Πιστευω οτι με το Brit Hi Gain, Rectified, Modern Hi gain κατι θα πετυχεις. Εξαρταται και απο την κιθαρα σου βεβαια.

Αποσυνδεδεμένος FotisKatsanos

  • Θαμώνας
  • ***
  • Μηνύματα: 100
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Επελεξε ενυσχυτη hi gain, ενα  chorus με  depth 11'ο και speed 9'o και ενα delay με το time πολυ μικο (λιγο παραπανω απο το 0) το feedback περιπου 12'ο και το mix περιπου 12'ο στην ουσια ειναι σαν reverb ετσι... το χαρακτηριστικο σε αυτον τον ηχο ειναι περισοτερο το chorus... Ξεκινησε ετσι και προσαρμωσε τους παραμετρους αναλογα με τα γουστα σου... Ελπιζω να σε βοηθησα ;)
When I hear major chords, I think about titties, but when I hear minor or dominant chords, I think about titties, but when I see titties, I don't think about chords. SH

Αποσυνδεδεμένος Pandemonium

  • Θαμώνας
  • ***
  • Μηνύματα: 141
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Ευχαριστω πολυ παιδια,το πετυχα,βεβαια οχι στο σημειο που ηθελα σε αυτα παιζουν ρολο οι μαγνητες και οι παραγωγη της τοτε εποχης! :)
I'm to old for this nuts...!