Έγω έχω έρωτα με τους Mesa/Boogie.Σε τι λεφτά ψάχνεις?
υπαρχουν καποια κεφαλια που μου αρεσαν,καποια που τα απερριψα αμεσως(ολα σχεδον τα marshall,πολυ τζιτζικι) και καποια που μου αρεσαν αλλα ειναι υπερτιμημενα γι'αυτα που σου δινουν.αρχιζω την αναλυση συμφωνα παντα με τα δικα μου κριτηρια και ακουσματα.1)mesa boogie:ακριβοι αλλα αξιζουν τα λεφτα τους γιατι ειναι ολοκληρωμενοι ενισχυτες.με τα λεφτα που θα δωσεις ομως για εναν rectifier,καλυτερα πηγαινε στην αμερικη και αγορασε τον γιατι εχουν φτασει μεχρι και 1000 ευρω διαφορα απο την ευρωπη.1000 καλα διαβασες.ψαξτο και θα δεις.οποτε με τα ιδια λεφτα πηγες και το ταξιδι σου

2)engl:θα το πω ευγενικα...συνουσιαζουν και χειροδικουν

αλλα ρε τσιγγουνη παλιογερμανε θα παθεις τιποτα αν βαλεις και το footswitch στην τιμη;κορυφη σε ηχο(καλυτεροι για metal απο τους mesa) αλλα πολλα λεφτα για λιγα features.3)laney:ισως η πιο συμφερουσα αγορα.η καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης,πολυ ωραιος ηχος(gh50l νακας αγ.παρασκευη,το εβγαλε μπροστα μου απο το κουτι) και μαλλον αυτο θα παρω.4)peavey:αν ειναι αμερικανικο μοντελο ναι με τα μουτρα.αν ειναι κινεζικο οχι για κανενα λογο.ακου τον 6505 και μετα ακου τον valveking και θα καταλαβεις τι εννοω.ακουσα πολλες κεφαλες αλλα θα γραφω μεχρι αυριο οποτε εγραψα για τις 4 πιο δημοφιλεις.επαναλαμβανω οτι ειναι συμφωνα με τη δικη μου λογικη.κραχτε ελευθερα γιατι ξερω οτι πολλοι εχετε ερωτα με τους marshall
Όντως...Διάβασα τα specs στο net και όντως είναι άλλο πράγμα...Άσχετο, τι ενισχυτή έχεις?
Ειδες τελικα? Η απορια μου ειναι γιατι αρχικα υποστηριζες οτι ειναι ιδιες, ενω στην ουσια δεν ηξερες... Σε καμια περιπτωση δεν θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση, και γενικα σε παω σαν ατομο, και συμμεριζομαι πολλες απο τις αποψεις σου, αλλα οταν μου λες ελ34 ιδια με 6λ6....
ελα ενταξει δεν το ειχε ψαξει το παλικαρι.εδω μεσα εχω δει να κανουν ολοκληρες αναλυσεις και να ειναι λαθος,να τσακωνομαι και οταν βλεπουν οτι γινονται ρομπα να σβηνουν τα post(πιο ρομπα ακομα).