Όχι τσαμπέ. Έχεις μια επιχορήγηση έως 600 € νομίζω, και να πληροί κάποιες προδιαγραφές.Π.χ. να έχει vista και office 2008 και εγγύηση νομίζω 5 χρόνια; Πας στο κατάστημα και σου λεν. Λάπτοπ τόσο (btw για να πάρεις λάπτοπ που να σηκώνει vista θες σίγουρα πάνω από 600€), το office κάνει τόσο, και η εγγύηση (εάν δεν περιλαμβάνεται από την προσφορά) κάνει τόσο. Το 1000αρι θα το δώσεις. Εγώ πήρα ένα παρταλάκι για να κάνω πειραματισμούς (έβαλα linux) και έδωσα 200 €.
Ωπ, κάτσε λίγο. Δεν νομίζω ότι είναι έτσι τα πράγματα. Σίγουρα δεν ήταν έτσι μέχρι πέρυσι πάντως. Εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι ισχύουν τα εξής: σου δίνεται 80% επιδότηση στην αγορά του λαπτοπ (αλλά μέχρι 500 Ευρώ, δηλαδή αν πάρεις λαπτοπ άνω των 625 θα έχεις επιδότηση 500 μόνο). Περιορισμός στο λειτουργικό δεν υπήρχε (έδιναν και macbooks με επιχορήγηση), άρα ούτε και windows office απαραίτητο (γι'αυτό το τελευταίο δεν παίρνω όρκο). Η εγγύηση πρέπει να είναι τουλάχιστον 2 χρόνια. Εδώ συνήθως είναι το πρόβλημα, επειδή οι περισσότερες εταιρίες δίνουν μόνο 1 έτος (παρά τον σχετικό νόμο της Ε.Ε). Παρόλα αυτά, επειδή δεν θέλουν να χάσουν απ'το παιχνίδι, σου δίνουν 2 χρόνια αν έχεις το δικαίωμα χωρίς έξτρα χρέωση.
Μια πολύ όμορφη προσφορά είχα δει στο e-shop* πέρσι, όπου έδιναν το macbook με ipod shuffle δώρο (εντάξει, δεν είναι και κανά τρελό mp3 player, αλλά μιλάμε για mac

).
*Δεν κάνω διαφήμιση στο εν λόγω κατάστημα. Μπορεί και άλλοι να είχαν αυτή την προσφορά, απλά εγώ εκεί το είδα.