Αποστολέας Θέμα: Κατάληψη...  (Αναγνώστηκε 93291 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Κατάληψη...
« Απάντηση #350 στις: 17/09/08, 20:50 »
Θα σεβαστω το ΥΓ2 και θα σε αφησω στη γραφικοτητα σου. Καλη συνεχεια.
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #351 στις: 17/09/08, 20:51 »
ΚΑι τα συγκεκριμενα ποστ για να μην παρεξηγουμαστε γιατι αυτο βλεπω οτι γινεται :
πλεον και η καταληψη εγινε θεσμος...ελεος :-\
Οταν τα ελεγε ο παππους freemind, δεν τον ακουγατε :D
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ παλια μου σχολειο για να παρω κατι εγγραφα για τη σχολη μου που χρειαζομαι!αποτελεσμα ΟΥΔΕΝ!καταληψη!!!!!δεν εχουν περασει ουτε 5 μερες απο τον αγιασμο και κανουν καταληψη!!!!!!!!!!ειναι δυαντον????ΚΑΤΑΛΗΨΗ!!!
Πλάκα κάνεις!? ΕΛΕΟΣ! Και τι αιτήματα έχουν?
Μήπως δεν τους άρεσε ο παπάς στον αγιασμό?  :P
Εντάξει τώρα, πραγματικά το έχουμε ξεφτιλίσει το όλο θέμα....

Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #352 στις: 17/09/08, 20:56 »
O καθενας εχει το δικαιωμα της αποψης του.Οπως και εσυ εχεις το δικαιωμα να εκφραζεις την αντιθεση σου με την αποψη αυτη.Ομως παρολα αυτα..πιστευω οτι ξεφευγεις.Δλδ..οκ και ο Καζαντζιδης ειχε δικιο..αλλα με την υστερια..το χασε το δικιο του.
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος annezoo

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • CH3CH(NH2)COOH
    • Προφίλ
« Απάντηση #353 στις: 18/09/08, 17:29 »
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ παλια μου σχολειο για να παρω κατι εγγραφα για τη σχολη μου που χρειαζομαι!αποτελεσμα ΟΥΔΕΝ!καταληψη!!!!!δεν εχουν περασει ουτε 5 μερες απο τον αγιασμο και κανουν καταληψη!!!!!!!!!!ειναι δυαντον????ΚΑΤΑΛΗΨΗ!!!
Πλάκα κάνεις!? ΕΛΕΟΣ! Και τι αιτήματα έχουν?
Μήπως δεν τους άρεσε ο παπάς στον αγιασμό?  :P
Εντάξει τώρα, πραγματικά το έχουμε ξεφτιλίσει το όλο θέμα....

οχι ενταξει δεν εχουμε κτηρια για σχολεια.....υπηρχε εδω και 12 χρονια σχεδιο για δημιουργια καμποσων μα καμποσων σχολειων και ακομα δεν εχει γινει τιποτα....εχουμε ενα λυκειο δυο γυμνασια που συστεγαζονται και 8 δημοτικα.....8 δημοτικα οδυγουντε σε δυο γυμνασια....που συστεγαζονται.....καλο????

και πολλες επιθεσεις βλεπω ρε παιδια χαλαρωστε....σημασια εχει να εχουμε το μυαλο και να καταλαβαινουμε ποιος εχει δικιο και να μη νεστιαζουμε στον τροπο που το εκφραζει λες και ποτε κανενας σας δεν αντιδρα εντονα σε καταστασεις που βρισκει παραλογες.....την αντιδραση του ρουφους τη βρισκω λογικοτατη αλλα και απο την αλλη ο μπεκο ηθελε να αστειευθει.δε καταλαβαινω προς τι τοοοοοοσες απρεξηγησεις εδω μεσα!
« Τελευταία τροποποίηση: 18/09/08, 17:34 από annezoo »
how i wish you were here

Αποσυνδεδεμένος Bekos®

• Θαμώνας
  • ♫ A Change Of Seasons
    • Προφίλ
« Απάντηση #354 στις: 18/09/08, 19:06 »
Παιδια τι να πω, αν ολο αυτο ξεκινησε απο μενα ... συγνωμη!  ???
Απλα βρηκα το γεγονος λιγο παραξενο!
Ομολογω πως αγνοουσα τους λογους για τους οποιους εγινε η καταληψη, ομως εξεφρασα απλα μια γνωμη, χωρις να θελω να απορριψω την αξια της πραγματικα δικαιολογημενης καταληψης και ουτε φυσικα να προσβαλλω κανεναν!
Απλα εχω καταληξει στο συμπερασμα, οτι ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο των σχολικων καταληψεων γινονται για ασημαντους λογους!
Παρολα αυτα ειναι χαζο να υποστηριζεις οτι στο συνολο τους δε γινονται για σοβαρους λογους!
(Το νομισμα εχει παντα δυο οψεις!)
« Τελευταία τροποποίηση: 18/09/08, 19:29 από Bekos® »
J. R. R. Tolkien:
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.