Hello There.

Άκουσα το κομμάτι που ανέβασες 2 φορές φίλε μου. Αν λοιπόν υποθέσουμε πως είναι η πρώτη σου προσπάθεια να ηχογραφήσεις κάτι και γενικά είσαι σε πρώιμο στάδιο με την κιθάρα και τις διάφορες τεχνικές - κλίμακες κτλ κτλ, τότε δεν είναι κακό...απλά θέλει δουλίτσα, practice και μελέτη.
Δεν μου αρέσει να χαϊδεύω αυτιά (γιατί και μαζί μου θέλω όλοι να είναι ειλικρινείς), οπότε θα σου πω 2 - 3 πράγματα που θεωρώ πως πρέπει να προσέξεις.
1) Αντιλαμβάνομαι πως δεν έχεις τον απαιτούμενο εξοπλισμό για home recording καταστάσεις, όπως κι εγώ. Μέσω του Cubase όμως θα μπορούσες να ελέγξεις κάπως καλύτερα τις εντάσεις και κάποια "κεφάλια" που κάνει η κιθάρα σου σε ορισμένα σημεία. Είναι κάτι απλό. Δεν είναι δύσκολο αυτό, ούτε απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις. Αυτό για να είναι πιο ευάκουστο ό,τι ανεβάζεις φίλε μου.

2) Πολλλλλλύ revereeeeerb !!!! Γιατί ?? ?? ?? χαχα! Πέρα από την πλάκα, γιατί το χρησιμοποιείς τόσο ? Είναι όμορφο εφέ, δεν λέω κι εμένα μου αρέσει, αλλά σε υπερβολικές ποσότητες κουράζει και κρύβει αυτό που παίζεις.
3) Delay...Επίσης θεωρώ πως χρησιμοποίησες αρκετά και αυτό το εφέ εκτός κι αν παρασύρομαι από την υπερβολική δόση του reverb.

4) Σχετικά με το τι παίζεις. Δεν ακούγονται και πολύ καθαρά όλα φίλε μου για να κρίνω. Απλά δεν διακρίνω πουθενά το "θέμα" γύρω από το οποίο θα έπρεπε να γυρίζεις. Θέλω να πω πως ακούω κάποια bends (με το ζόρι) και κατά τ'άλλα δεν διακρίνω κάποια μελωδία κάπου. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακό αυτό που παίζεις.
Να ξέρεις πως οτι λέω το λέω πολύ φιλικά κι αν θέλεις μπορώ να σου προτείνω κι ενναλακτικούς τρόπους να ηχογραφείς στο σπίτι, χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό, όπως κι εγώ. Έχω και δείγμα αν θέλεις να ακούσεις να μου πεις αν σου αρέσει και να σου πω πως το έγραψα. Στη διάθεση σου...
Keep Rockin'...