ναι οντως με βοη8ησες! μ αρεσει παρα πολυ η κι8αρα και το σχιμα τησ και το χρωμα τησ και το deathbat π εχει στν ταστιερα.πλεον 8ελω μια κι8αρα που να ακσιζει κ να μην εχει προβληματα οστε στν συνεχεια να προβω σε αγορα ενισχιτη(π 8α σας χριαστω και εκει)τωρα οντως ειναι εκσερετικα ασιμφορο να δοσω πανω απο 1000 ευρο ενω ισωσ να εχω ενα εκσισου καλο αποτελεσμα με 800 ευρο και χωρισ να του αλλακσω αρχικα τιποτα...
Μαλον αλλαζω πορια κ λεω να παω σε μια ΗΕLLRaiser
http://www.thomann.de/gr/schecter_diamond_c1_hellraiser_fr_wh.htm
νομιζω ανεφερεσ οτι εχεις παικσει σε hellraiser μπορεις να μου πεις μερικες εντιπωσεις?σε σχεση με το βαρος της τι παιζει?βολικη?νομιζω καταλαβεσ πανω κατω τι ζιταω

Ναι,την εχω δοκιμασει...κοιταξε,για να ειμαι ειλικρινης επειδη εγω εχω την ibanez s470 (αν την δεις εχει απιστευτα λεπτο σωμα και λεπτο λαιμο,το τελευταιο εξαλλου ειναι γνωστο για τις ibanez) απο το λιγο που δοκιμασα τη hellraiser μου φανηκε τελειως αβολη (γενικα ομως συνηθιζω δυσκολα μια ξενη κιθαρα γιατι μου εχει κανει "ζημια" η δικια μου με το παχος της οποτε μην το παρεις τις μετρητοις)!To σωμα της εχει κανονικο παχος σαν μια ibanez rg με ελαχιστες καμπυλες στο πανω μερος (ισως στις ακρες του σωματος να ειναι πιο λεπτη).Neck-thru ειναι αλλα να ξερεις πως εχει χοντρο λαιμο (καμια σχεση με ibanez δηλαδη) απ'οτι ξερω ομως ετσι ειναι ολες οι schecter.Παντως αν εχεις δοκιμασει μια κλασσικη ibanez με σωμα τυπου rg και σε βολευει δεν νομιζω να εχεις προβλημα με τη hellraiser εκτος αν σε χαλαει τοσο πολυ πια ο χοντρος λαιμος της (δεν ειναι και σαν των les paul αλλα ουτε και σαν των ibanez).Aυτα που σου λεω τωρα να ξερεις πως δεν ειναι αντικειμενικα μιας και οπως σου ειπα λογω της κιθαρας που εχω η hellraiser μου φανηκε θηριακι.Oσον αφορα τον ηχο δεν μπορω να σου πω και πολλα γιατι παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο υπολοιπος εξοπλισμος αλλα μην εχεις κανενα φοβο γι'αυτο το θεμα...πανω κατω καταλαβαινεις πως θα ειναι...emg εχει,απο μαονι το σωμα κτλ.
Τωρα οσο για καμια ibanez rg δε μπορω να σε βοηθησω δυστυχως,δε γνωριζω και πολλα πραγματα αλλα σιγουρα για να παρεις μια ibanez ανταξια της hellraiser πρεπει να δωσεις πιο πολλα απο 800 ευρω,αυτο πιστευω κατι λεει...
Προσωπικα αν ειχα να δωσω 800 ευρω να παρω ειτε για 1η φορα κιθαρα ειτε για 2η θα επαιρνα τη hellraiser χωρις 2η σκεψη (μιας και γουσταρω καργα metal),σε αυτα τα λεφτα παιζει χωρις αντιπαλο.Ειναι μεταλοκιθαρα,παει και τελειωσε

Παντως μην την παρεις αν δεν τη βρεις καπου (ειτε σε μαγαζι ειτε απο καποιον αλλον που την εχει) να τη δοκιμασεις ή εστω να δοκιμασεις μια αλλη schecter να δεις αν σου καθεται καλα ο λαιμος της

Και κατι τελευταιο...καπου πηρε το ματι μου οτι o synyster πριν παρει την δικια του τη custom που σου αρεσει κι εσενα επαιζε με hellraiser