Τι ειναι αυτα που γραφετε, ξαναδιαβαστε παρακαλω το μυνημα μου!!!
Δεν ειπα οτι ο μουγκι δεν αξιζει, ειπα οτι η τιμη που πωλειτε εδω δεν αντικατοπτριζει την πραγματικη του αξια, αν σκευτει κανεις οτι στις ΗΠΑ ειναι ενα εναλλακτικο του Μαρσαλ π.χ. και οτι το να πετυχεις μεταχειρισμενο σε πολυ χαμηλη τιμη ειναι οτι πιο κοινο!!!
Μην βαζετε λογια στο στομα μου, δεν ειπα ποτε οτι οποιος επιλεξει τον μπουγκι ειναι κουφος, ουτε οτι δεν μου αρεσει, ουτε τιποτα απ'ολα αυτα!!!
Ειπα απλα πως "οτι πληρωνεις περνεις", εκτος απο περιπτωσεις σαν τον Μπουγκι, που πληρωνεις 3000 για εναν ενισχυτη που κανονικα θα επρεπε να παρεις 1500!!!
Οσο αφορα το αν ολα στην Ελλαδα ειναι υπερτιμημενα, οι Ελμγουντ στην Ελλαδα εχουν πιο φθηνα με ΦΠΑ απο οσο εχουν στη Σουηδια χωρις ΦΠΑ.

Οσο αφορα τα ηχητικα ενοειτε οτι ειναι καθαρα προσωπικο θεμα, γι'αυτο και καθε φορα που αναφερω την αποψη μου για κατι που αφορα τα ηχητικα, αναφερω τος πως μου ακουστηκε εμενα προσωπικα... σε αλλον αρεσει να παιζει σε ενα φεντερ τζουνιορ καθαρα σε χαμηλη ενταση, σε αλλον σε εναν 5150 τερματισμενο, οποτε περι ορεξεως...