Καταρχας ευχαριστω σε οσους καναν τον κοπο και ακουσαν το κομματι.

Gkou:Επειδη πιο πολυ ειμαι της μουσικης παρα του τραγουδιου προτιμησα να εχω την φωνη σε ιδιο επιπεδο με την μουσικη.Ειναι αυτο που λενε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Τωρα για το χρωματιστο μερος..το παλευω γενικα γιατι δεν ξερω απο συνθεση.Ειναι κατι που γενικα θελω να το προσπαθησω στα κομματια μου.Φωνη καλη δεν εχω..αλλα σε ευχαριστω πολυ που με εμψυχωνεις

.Τωρα το παιξιμο σε τετοια κομματια ειναι πολυ ευκολο..ευτυχως μπορω και τα καταφερνω καπως.
Fenderakis:Μου αρεσει πολυ η μουσικη της παλαιοτερης εποχης.80's,90's,70's ακομα και 60's.Επειδη μεγαλωσα και με Σιδηροπουλο και με πολυ εντονα τα 80's κ 90's προσπαθω να δινω μια παρομοια γευση.
Symeon:Φιλε δυστυχως την φωνη την φοβαμαι παντα..επειδη ουτε σωστη αρθρωση εχω..ουτε καλη φωνη εχω..ουτε αναπνοες ουτε τπτ.Ο μονος λογος που προσπαθω να τα κανω ολο μονος(οπως και το τραγουδι) ειναι επειδη ειμαι πολυ ιδιοτροπος(δλδ θελω να βασιζομαι οσο το δυνατον λιγοτερο σε τριτους) αλλα και επειδη το βλεπω προσωπικα.Δοξα το Θεο περιθωρια βελτιωσης υπαρχουν ακομα και για τους πιο αταλαντους...οποτε οσο ζω ελπιζω