Το σικέ είναι βαριά κουβέντα. Κάτι τέτοιο γίνεται κατά κόρον εδώ και δεκαετίες. Είναι καθαρά λογιστικό το ζήτημα, φτιάχνεις ένα πιο ομοιόμορφο και στρωτό αποτέλεσμα χωρίς 5000000 λήψεις. Ειδικά όταν παίζει ακουστική (και μιξαρισμένη τόσο μπροστά, α ρε arma
) το παραμικρό λαθάκι ή η κούραση κάνουν μπαμ...
Γιατί να μην κάνουμε πιο εύκολη και εύηχη τη ζωή μας>?
Α) θα μπορουσες να γραψεις 5Μ και να μην παλευω να μετρησω ποσα μηδενικα εβαλες γ**ω τον αστιγματισμο μου μεσα..
Β) Δεν διαφωνω στη συλογιστικη σου, μα εχει να κανει παρολ'αυτα με το αποτελεσμα.. Θα μπορουσα να γραψω σωστα 4 μετρα (εστω σε 4/4 το κομματι) groove-αρισμα, και μετα να το καπιαρω-πεστιαρω και να βγει ενα ζυγισμενο και ευηχο αποτελεσμα. .Χανει ομως σε φυσικοτητα κατι τετοιο (παντα στα δικα μου αφτια) μιας και οταν λεμε να ανεβασουμε ενα δικο μας κομματι κι οχι να στσησουμε δισκο, ειναι ωραιο να σε ακουσω να παιδευεσαι και να σου πω , ρε μπαγασα , εχει γελιο που απο μετρο σε μετρο φαινεται οτι κουραζεσαι , κι οχι απλα να σκεφτω τι ωραια που επαιξες 1-4 μετρα..
Παρολ'αυτα οπως προειπα, ετσι μ'αρεσει εμενα. Και δεν εννοω πως το ΣΙΚΕ δεν ειναι ομορφο. Απλα στην περιπτωση του ΣΙΚΕ δεν θα ασχοληθω με τη loop-α παρα μονο με το σολο σου.. Ειναι κατι σαν την drum machine.. Δεν πα να εχεις φτιαξει γ**ω τους ρυθμους, θα ειπωθει το , νταξει μωρε , drum machine ειναι.
Γ) πιο ευκολη δεν ειμαι σιγουρος οτι γινεται η ζωη μας με το κοψε ραψε, μιας και εαν δεν το εχεις για πλακα, θα παιδευτεις σαφως περισσοτερο με το να παλευεις με αυτο απο το να κανεις 2-3 takes ακομη..
Δ) Ο Manito Merijuto ειναι Θεος!!!!