Eγω παλι ερχομαι να διαφωνησω με ολους.Σιγουρα την βρηκα καλη αλλα δεν με τρελανε.Συμφωνω βεβαια οτι περναει ενα μηνυμα περι εμφανισης απο την μια..αλλα εχω ακουσει και πολυ καλυτερους τραγουδιστες/στριες...
Ενταξει τωρα εισαι λιγο υπερβολικος .
Μιλαμε για μια βλαχουλα απο ενα συμπλεγμα χωριων που δεν υπαρχει στο χαρτη , με εμφανιση κατευθειαν απο τα χωραφια (

και κανει αυτη την εμφανιση.
Οντως υπαρχουν καλυτερες τραγουδιστριες απο αυτη , αλλα μιλαμε .... ποια να πω τωρα ;.....για την Barbra Streizand ; για την Celine Dion ; για καποια απο αυτες τελος παντων , ενω υπαρχουν πολυ περισσοτερες (επαγγελματιες) τραγουδιστριες σαφως κατωτερες.
Εγω θα συμφωνησω με την ξανθια (μ@@ναρα παρεπιπτοντως) που ειπε "the biggest wake up call" μτφ "χαστουκι" .
Οσο για το αν θα την κοβανε εδω εχω να πω οτι σιγουρα οχι.
Τι νομιζετε για τους παραγωγους του show οτι δεν ξερανε τι ειχανε ; Βουτυρο στο ψωμι τους ητανε αυτο. Τετοια ψαχνουν μανιωδως. Αυτο ειναι και το νοημα τετοιων εκπομπων. Απλοι ανθρωποι που δεν τους πιανει το ματι σου και κανουν "φοβερα" πραγματα. Με αυτα βγαινουν τα λεφτα και οχι με τα νουμερα. Με τη Suzan Boyle και τον Potts .Η ιστορια του Δαυιδ και του Γολιαθ all over again.