Λοιπόν, για το ύφος γενικά της μουσικής σας στα έχω πει παλαιότερα οπότε θα επικεντρωθώ στο κομμάτι αυτό καθ' αυτό this time around.
Είναι μπαλάντα, που είναι καλό όχι μόνο για να "πιάσετε" τα κοριτσάκια αλλά διότι η μπαλάντες είναι πιο air-play friendly και σας δίνουν την δυνατότητα να "ανοιχτείτε" σε ένα μεγαλύτερο κοινό. Το ότι είναι και ακουστικό είναι ακόμα καλύτερο. Αν σας δωθεί η δυνατότητα να παίξετε σε τηλεοπτική εκπομπή (πχ. Mad Day Live) τότε σαφώς αυτό είναι το κομμάτι που πρέπει να επιλέξετε.
Από 'κει και πέρα όσο αφορά την μουσική μεριά του κομματιού, δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Όμορφη μελωδία, καλές αλλαγές και πιασάρικες και συνολικά το όλο άκουσμα είναι πολύ φιλικό στα αυτιά και κάποιου που δεν ακούει απαραίτητα το στυλ σας.
Η παρατήρηση που θα κάνω όμως είναι στα φωνητικά και τους στίχους. Η προφορά είναι πάρα πολύ καλή αλλά σε σημεία αλλά για κάποιο λόγο μου ακούγεται λίγο επιτηδευμένη. Αυτό βέβαια είναι προσωπικό κόλλημα μου οπότε μη δώσεις και πάρα πολύ βάση. Αυτό όμως που κάνει κρά είναι τα ψιλά σου στο 1:14 τα οποία ακούγονται, για να είμαι ειλικρινής, αστεία. Όσο για τους στίχους το "Beautiful tonight for a last kiss" αν και δεν είναι ακριβώς λάθος γραμματικά, είναι και δεν είναι δηλαδή, με την προφορά μαζί ακούγεται, στα δικά μου αυτιά ξέμπαρκο.
Όλα αυτά τα λέω γιατί σας θεωρώ πολύ ελπιδοφόρο σχήμα με πολλές προοπτικές και όχι απαραίτητα μόνο στην Ελλάδα. Όσο για τα περί airplay και τοιαύτα, είναι δύσκολο να σταματήσω να βλέπω μερικά πράγματα από επαγγελματική σκοπιά.