Αποστολέας Θέμα: Ειμαι εδω..(στιχοι basilis67)  (Αναγνώστηκε 3348 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος armagedon

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Ειμαι εδω..(στιχοι basilis67)
« στις: 23/09/09, 09:59 »
Σας παρουσιαζω,φιλοι μου,ενα ερωτικο τραγουδι που εγινε τις τελευταιες μερες,με την συνεργασια 2 φιλων απο το κιθαρα..Ο στιχουργος ειναι ο Βασιλης(bassilis67,γεια σου Βασιλη!),που μου εμπιστευτηκε αυτους τους υπεροχους στιχους.Ο φιλος groovymood001(πανταχου παρων στο στεκι..)εφιαξε το μπασο..(ευχαριστω φιλε μου..)Τα υπολοιπα απο την αφεντομουτσουναρα μου ;D ;D.Σχολια,γνωμες, συμβουλες,κριτικες,ειναι απολυτως απαραιτητα,και ευπροσδεκτα,καλα και κακα.Με εκτιμηση προς ολους..
http://www.box.net/shared/ibe9fuu36d
sweet music of my soul...
http://www.myspace.com/449782115

Αποσυνδεδεμένος Vasilis P.

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • Get a life
Απ: Ειμαι εδω..(στιχοι basilis67)
« Απάντηση #1 στις: 23/09/09, 10:50 »
Σας παρουσιαζω,φιλοι μου,ενα ερωτικο τραγουδι που εγινε τις τελευταιες μερες,με την συνεργασια 2 φιλων απο το κιθαρα..Ο στιχουργος ειναι ο Βασιλης(bassilis67,γεια σου Βασιλη!),που μου εμπιστευτηκε αυτους τους υπεροχους στιχους.Ο φιλος groovymood001(πανταχου παρων στο στεκι..)εφιαξε το μπασο..(ευχαριστω φιλε μου..)Τα υπολοιπα απο την αφεντομουτσουναρα μου ;D ;D.Σχολια,γνωμες, συμβουλες,κριτικες,ειναι απολυτως απαραιτητα,και ευπροσδεκτα,καλα και κακα.Με εκτιμηση προς ολους..
http://www.box.net/shared/ibe9fuu36d

Ευχαριστώ από την καρδιά μου....
Οι στίχοι του τραγουδιού είναι εδώ:

Είμαι εδώ

Είμαι εδώ για μια ματιά

πόσο αντέχει μια ματιά;

πόσο μια στάλα που γέρνει στο φύλλο;

Είμαι εδώ για μια βραδιά

για μια ανυπότακτη καρδιά

όσο η γη κύκλους θα φέρνει

στον ήλιο

-

Είμαι στη χώρα της σιωπής

μη μου μιλάς δεν θ’ ακουστείς

είμαι η ανάσα σου που καίει και το καρδιοχτύπι

Είμαι εδώ ό,τι κι αν πεις

Έχω φωνή βουβής ψυχής

Είμαι το κάτι μικρό, πολύ μικρό

που σου λείπει

-

Είμαι ένας κόκκος αμμουδιάς

χνάρι της ακροθαλασσιάς

είμαι αφρός που δροσίζει την άμμο

Είμαι εδώ, σ’ αναζητώ

φεγγάρι μου στον κόσμο αυτό

είμαι άσπρο σύννεφο

κι εσύ είσαι πιο πάνω
« Τελευταία τροποποίηση: 24/09/09, 00:12 από vasilis67 »

Αποσυνδεδεμένος let me know 796

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 23/09/09, 14:22 »
μπραβο Θοδωρα  :up ωραια μουσικη και το μπασο πολυ καλο. το μονο που δεν μου αρεσε ειναι η επεξεργασια της φωνης σου (οχι η χροια).ειναι καπως εκτος μουσικης.ενω τα αλλα οργανα εχουν καλο ηχο ,η φωνη σου βγαινει σκετη.(λεω εγω τωρα μην το δενεις και κομπο ;))

Αποσυνδεδεμένος Vasilis P.

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • Get a life
« Απάντηση #3 στις: 24/09/09, 00:24 »
Η μουσική είναι μοναδική, τάνγκο ερωτικό και λάτιν.. αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στο φίλο με το μπάσο και στο φίλο μου τον Αρμαγεδώνα για την άξια δημιουργία του..  :D
Η φωνή του Αρμαγεδώνα έχει κάτι το ιδιαίτερο που σε ορισμένα σημεία βγαίνει πολύ ταιριαστή με τη μουσική.. ίσως γιατί έχει νιώσει τους στίχους. Ειδικά στο σημείο που λέει "είμαι αφρος που δροσίζει την άμμο" η φωνή του μοιάζει να κυλάει μαζί με τη μουσική.. Προχωρώντας το τραγουδι τα φωνητικά γίνονται πολύ πιο καλά... Ίσως ήθελε λίγο echo στην αρχή για να τραβήξει τη συνέχεια, δεν τα ξέρω καλά αυτά, η δεύτερή του φωνή όμως βοήθησε σημαντικά τα vocals..
Υπαρχουν κάποιες μικρές διαφορές από τους αρχικούς στίχους, για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα μουσικά. Πιο πάνω έχω παραθέσει τους στίχους που ακούγονται ακριβώς στο τραγούδι.
Ελπίζω και σε επόμενο να συνεργαστούμε με τον Αρμαγεδωνα!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 24/09/09, 02:10 »
Δεν εβαλα echo παιδια,το οποιο ειναι το μονο εφφε που υπαρχει στο προγραμμα που ηχογραφω..Δυστυχως δεν εχω αλλα εργαλεια για περαιτερω επεξεργασια της φωνης..ομως το echo,σκληραινει πολυ τη φωνη μου.Ετσι,προτιμησα να την αφησω οπως ειναι..Αλλωστε,προχειρες ηχογραφησεις ειναι αυτες,που καποια στιγμη ισως μπουνε σε στουντιο κανονικο ;)..ευχαριστω πολυ ,Βασιλη,και Αντωνη.. :)

Αποσυνδεδεμένος vangelis

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ..pera apo ton orizonta...
    • Προφίλ
    • Music
« Απάντηση #5 στις: 27/09/09, 14:21 »
ωριαος ρυθμος, πιστευω πως αν παιχτει με αληθιμους κρουστους, θα εχει μια καποια αλλη δυναμικοτητα. Υστερει λιγο στην ποιοτητα της ηχογραφησης της φωνης..
Vangelis
― Παλιέ μου φίλε τί γυρεύεις;
χρόνια ξενιτεμένος ήρθες
με εικόνες που έχεις αναθρέψει
κάτω από ξένους ουρανούς
μακριά απ' τον τόπο το δικό σου.
Seferis

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ
« Απάντηση #6 στις: 27/09/09, 22:24 »
Πάρα πολύ ωραίο μουσικά μόνο για την φωνή μια μικρή παρατήρηση αν και το γνωρίζεις  σίγουρα. Θέλει περισσότερη δουλειά και επεξεργασία. Αν και πιστεύω με άλλα μέσα θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Προσπάθησέ το γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον. Ένα μπράβο και στο μπάσο λιτό και απέριττο όπως ακριβώς ταιριάζει στο ύφος και στο στιλ του κομματιού.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 28/09/09, 15:33 »
Ξερω καλα για την φωνη μου,θελει δουλεια,αλλα και η χροια της,ειναι :-[...σας ευχαριστω πολυ φιλοι μου...