πραγματικα αλλο οργανο..
εκατσα και την σεταρα εξαρχης με τα τωρινα δεδομενα μου κ απαιτησεις μου, και προχθες πηρα την Jolie,,,εεε την jem στο στουντιο και ειχα την τυχη να την βαλω σε mesaboogie rectifier
Λοιπον φιλε μου επαθα σοκ...σαν να ακουω αλλλλλοοο οργανο απο αυτο που ειχα καποτε
Καταρχην να πω οτι χρειαστηκε να ρυθμισω κ το υψος μαγνητων διαφορετικα απο οτι συνηθιζα παλιοτερα,
Βαζω την jem στον amp ανοιγω volume και παθαινο σοκ...
πραγματικα αν αφησεις ενα οργανο στην ακρη και το ξαναποιασεις μετα απο καιρο....ειναι σαν να παιρνεις καινουργιο λεμε,,,με παλια ξύλα ομως χαχ
λοιπον h κιθαρα για γρηγορα παιξιματα,,εχει την αεροδρομιο ταστιέρα! Eιναι παναλαφρη και στα lead,,,οσο γκαζι και να χεις ακουγετε κρυσταλο
Στα ρυθμικα...χμμμ οσο παιζεις γκαζιαρικα,,,ολα μια χαρα,,,αν τωρα μεσα στο χαος αποφασισεις να βαρεσεις πχ ολοκληρο ακορντο ...εεε βρωμιζει λιγο(εδω η suhr κερδιζει αφου ακουγετε σαν..πιάνο)
η ταστιερα ειναι φαγωμενη αλλά...ομοιομορφα..οποτε ισως με ενα γυαλισμα να ειναι μια χαρα χωρις να χρειαστει αλλαγει τάστων
Σχετικα με τους μαγνητες,,,,dimarzio breed,,
ο κατω μανγητης,,,κανει τελεια την δουλεια του ...γκαζι γκαζι γκαζι(χωρις να ακουγετε heavy metalaδικος)...
ταυτοχρονα στα lead ευκρινια αλλα και ρε παιδι μου,,,,πολυ modern ηχος
Με ενα delay,,,δενει τελεια και πεταγεσε μπροστα (ηχητικα) .Δεν πα να βαραει ολη η μπαντα..αν με την jem παιξεις solo βγαινεις μπροστα
Τωρα,,,ο neck μαγνητης...ενω παλια μου αρεσε..τωρα που τον ξανα ακουσα ..Δεν μου αρεσει....
Βγαζει πολλλλαα μπασα και δεν ειναι τοσο καθαρος,,,
βεβαια αν σκοπευεις να παιξεις μπιμπιλικια legata κτλ κτλ ειναι μια χαρα (εγω δεν σκοπευω)
Σε σκεψεις με εβαλε μιας κ ναι μεν δεν μου αρεσει ..αλλα ακουγετε JEM
Τα ηλεκτρικας τις με ενα λαδακι επανηλθανε αλλα θελουν αλλαγη
Κυριως το volume,,,εχει υπερβολικα μαλακωσει
Ο τροπος που αποδιδει το volume σε αλλαγες του δεν μου αρεσει τελικα αφου αν κλεισεις οσο χρειαζετε για να καθαρισει το gain sou..εκεις κλεισει τοσο που πεφτεις σε ενταση. Ισως φταιει που ειναι γκαζιαρα κιθαρα γιατι στη suhr παραδειγμα...καθε κλικ που κανω στο volume εχω κ αλλον ήχο!
.
παντως σχετικα με μαγνητες δεν εβγαλα συμπερασμα να τους αλλαξω η οχι.
Ισως τους αφησω ετσι
Εχω την αισθηση πως αν τους αλλαξω ισως χασει τον χαρακτηρα της και το υφος της
Αλλα κ απο την αλλη μονο δοκιμαζοντας μπορει να εισαι σιγουρος