Καλα ολα αυτα αλλα οταν λεμε για 200 ευρω, ουτε καν ο blackheart+καμπινα+πεταλι της αρεσκειας σου δεν ειναι εντος budget. Και θα ειναι πεταλισια παραμορφωση ο,τι και να κανεις...Δυνατοτητα live η καλης προβας 0 με τονο τουλαχιστο με τα καθαρα. Το οποιο ομως συνηθως ισχυει και με "modelling" ενισχυτες που παιζουν μια χαρα χαμηλα αλλα μονο heavy duty δεν ειναι ο τελικος/καμπινα/ηχειο τους...
Επιπροσθετα, εχω προσεξει οτι αρκετοι ενισχυτες ειναι υπερβολικα "στοχοπροσηλωμενοι"¨ωστε να ακυρωνουν ενα στυλ πεταλι η οχι...
Θα μου πεις, fender με metalzone εχει λειτουργησει στο παρελθον!!! Αλλα ειναι παντα πειραματισμος. Το eminence του blackheart, δεν ειναι η πρωτη επιλογη ακριβως για μεταλ.
Παρεμπιπτοντως, αν μιλαμε για πολυκατοικεια,γενικα το θεμα του ενισχυτη ειναι ολιγον ακυρο, ακομη κ το βραδυ ακουγεται πολυ. Απειρως πιο ευχαριστους ηχους βγαζεις με modelling στο PC κτλ. Ιδιαιτερα για μεταλ κατα την αποψη μου παντα. Τις δυνατοτητες των νεων modelling και το ποσο καλο ηχο βγαζουν, δε τις ποιανει ποτε κανενας ενισχυτης κανενος ειδους απο οσους προσωπικα μπορεσα να δοκιμασω σε αναλογες συνθηκες/εντασεις. Το παραλογο ειναι οτι τα καλυτερα modelling για PC ειναι τζαμπα αυτη τη στιγμη! Ασε που βαζεις το guitar pro η ενα καλο backing track απο πισω (το ανοιξες που το ανοιξες το PC το βραδυ!!!) και κανεις δεκα φορες καλυτερη εξασκηση απο οταν κανεις ιου ιου γκρρρρ μονος σου με μια κιθαρα.