Εγω που εχω επισης το Pod X3 Live σαν τον φιλο τον apressas, ο καλυτερος ηχος που εχω ακουσει να βγαζει, ηταν μεσα απο εναν Randall (αυτον που ειχε στο 3ο Φεστιβαλ ο Arg0 μπορει να τον θυμαται, γιατι εγω το μοντελο το χω ξεχασει)!!Δεν ξερω πως ακουγοταν κατω στο κοινο, εγω πραγματικα πρωτη φορα γουσταρα τοσο πολυ τον ηχο μου!!Σε εναν Randall επισης παιζω και στις προβες στο στουντιο, οχι λαμπατος, αν θυμαμαι καλα υβριδικος!!Φυσικα εγω παντα παιζω στο καθαρο καναλι καθε ενισχυτη!!
Πολυ καλο ηχο επισης ακουγα (μεχρι πριν τα χαλασω) απο κατι ακουστικα ΑΚG απ τα πολυ οικονομικα..στα αυτια μου τουλαχιστον ο ηχος ηταν πολυ ωρεος!!Ακομη, καλο ηχο (σκετο καλο), βγαζω απο τον ενισχυτη σπιτι μου Marshall DFX30..
Ακομη το εχω δοκιμασει και με τα ηχεια του υπολογιστη, κατευθειαν δηλαδη με usb, στα καθαρα μπορω να πω οτι με εκπλησει παρα πολυ, ακουγονται αρκετα "γλυκα", ακριβως οπως τα θελω!!Σε σολο-ηχο, τα παει επισης πολυ καλα, με λιγο delay και μεσαιο reverb ο ηχος (για μενα παντα) θεριζει!!Στους riffo-ηχους θα ελεγα οτι υπαρχει προβληματακι, πολλε φορες "ψηφιακιζουν" επικινδυνα!!Θα ελεγα οτι λειπει το ηχοχρωμα που βγαζει ο εκαστοτε ενισχυτης!!Παντως ειναι κατι που με ρυθμισεις φτιαχνεται και "χανεται" τελειως με EQ κ.λ.π, απλα καθε φορα που ηχογραφω στο pc, πρεπει να αλλαζω ρυθμισεις!!