Βρε άνθρωπα, διάβασες τα λινκ που σου έδωσα; Αν τα διάβαζες, θα είχες ήδη καταλάβει ότι είσαι πανέτοιμος για ηχογράφηση! Έχεις την 0202 (αυτή έχω κι εγώ, μια χαρά δουλειά κάνει), έχεις την κιθάρα, έχεις το pc, κατεβάζεις και το Reaper για πρόγραμμα ηχογράφησης κι είσαι τζετ. Σου στέλνω αν είναι τα plugins που χρησιμοποιώ (δωρεάν είναι οπότε δεν τίθεται θέμα παρανομίας), τα βάζεις στο VSTPlugins κι αρχίζεις να τζαμάρεις!
Για ηχεία τώρα. Αυτός ο φίλος μου ήταν για καιρό με τα κλασικά στέρεο ηχεία (δηλαδή μάπα ήχος όπως και να το κάνουμε). Εγώ βάζω τα 2.1 ηχεία μου κι ο ήχος είναι αξιοπρεπής (στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον). Το ιδανικό όπως διαβάζω είναι να βάλεις monitor ηχεία αλλά τα καλά (πάλι διαβάζω) ξεκινάνε περίπου στα 100 ευρώ. Οπότε βολέψου μ' αυτά που έχεις και μετά βλέπεις τί θα κάνεις.
Μπορείς επίσης να βάλεις ακουστικά (θέλει το μεγάλο βύσμα, άρα θα πάρεις αντάπτορα ή όπως αλλιώς λέγεται). Εμένα προσωπικά δε με βολεύουν τ' ακουστικά ιδιαίτερα. Βέβαια κανα 15άρι ευρώ τα πήρα οπότε δεν είναι και φοβερής ποιότητας, μόνο για τις περιπτώσεις που παίζω αργά το βράδυ...
Anyway, θα σου ανεβάσω στο box.net τα plugins να τα πάρεις μαζεμένα κι αφού τα ψάξεις λίγο περιμένω ηχογράφηση (αν είμαι ο μόνος νιούφης εδώ μέσα... δε ξέρω κι εγώ τί θα γίνει)
EDIT:
Έτοιμος. Τα βάζεις όπως είπαμε στο φάκελο VSTPlugins, ελέγχεις αν το Reaper τα βλέπει και... καλά τζαμαρίσματα.