Πρώτα απ'όλα Θα φτιάξουμε τους drivers.
Πήγαινε: Devices-> Device setup.
Στο παράθυρο που ανοίγει, διάλεξε από αριστερά VST Audio System και επέλεξε από το δεξί μέρος τον ASIO Driver της κάρτας σου. Λογικά θα έχει ένα όνομα του στυλ "Lexicon Alpha ASIO" ή κάπως έτσι.
Τώρα για να ρυθμίσεις το latency πρέπει να πας στο control panel της κάρτας σου. Μπορεί να υπάρχει κάποια εφαρμογή για αυτό οπότε δες στο start menu ή μπορεί να υπάρχει και στο system tray (εκεί που είναι το ρολόι του pc). Εναλλάκτικα μπορείς μέσα από το Cubase από εκεί που είμασταν πριν. Στα αριστερά κάτω από το VST Audio System θα υπάρχει το όνομα του driver που έχεις επιλέξει. Κάνε κλικ εκεί και στα δεξιά θα δείς ένα κουμπί control panel. Πάτησε το και θα ανοίξει το control panel της κάρτας σου. Τώρα για το πως θα αλλάξεις το latency δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη κάρτα, αλλά έχε το νου σου για λέξεις όπως latency και buffer.
Να θυμάσαι ότι όσο πιο χαμηλή τιμή, τοσο μικρότερη καθυστέρηση, αλλά ζορίζεται περισσότερο το CPU με κίνδυνο να ακούς cracks και pops, ενώ όσο μεγαλύτερη τιμή δώσεις συμβαίνει το αντίστροφο.