δεν διαφωνούμε σε κάτι, καλά τα λες, ναι διόρθωσα το ποστ αμέσως μετά την δημοσίευση του και γιαυτό δεν φαίνεται η τροποποίηση
Tώρα λοιπόν τα λέω καλά; Πριν γιατί έλεγες ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέω και έγραφες με έντονα γράμματα ότι δεν έχει τροποποιηθεί το αρχικό σου μήνυμα;
.......οχι δεν έτρεξα να διορθώσω κανένα μαργαριτάρι μετά το μήνυμα σου άλλα πριν (λόγο προβλήματος του firefox)και γιαυτό έγραψα οτι δεν είναι τα πράγματα όπως τα λες
Πολύ ωραία, εγώ δέχομαι ότι δεν άλλαξες το μήνυμά σου εξαιτίας του δικού μου σχολίου. Γιατί δεν το ξεκαθάρισες αυτό από την αρχή; Και γιατί αυτή η άρνηση ότι το μήνυμα έχει τροποποιηθεί, αφού όπως λες δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα;
γιαυτό είπα οτι είσαι βιαστικός να ρίξεις την κακία
Αυτό είναι και το πρόβλημα. Μού καταλογίζεις εξ αρχής κακία απένταντί σου, λες και έχουμε προηγούμενα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.
και γιαυτό σου είπα να τα πούμε μέσο πμ αλλά εσύ όπως όλα δείχνουν έχεις όρεξη για τσακωμούς (γιαυτό όλο δεν ασχολείσαι δήθεν αλλά όλο ασχολείσαι, τραβάτε με και ας κλαίω)
Ποιός ο λόγος για προσωπικά μηνύματα; Σού επαναλαμβάνω, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, αν κάτι τέτοιο πιστεύεις. Ό,τι έχω να πω, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω δημόσια. Και αν πραγματικά πιστεύεις ότι όλα αυτά γίνονται επειδή εγώ έχω όρεξη για τσακωμούς, δεν θα έπρεπε να με παίρνεις στα σοβαρά.
και τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινοτανε αν δεν ήσουν τόσο βιαστικός και σιγουροσ και αν δεν έσβηναν (δεν ξέρω ποιος το έσβησε) για πλάκα μηνύματα.
Τι εννοείς καλό μου παιδί ότι ήμουν βιαστικός; Μήπως ότι σού την είχα στημένη; Kαι ποιά μηνύματα σβήστηκαν; Μιλάς για αυτή τη συζήτηση ή για κάτι άλλο; Και ποιό ήταν το ζήτημα με το "χιούμορ" των υπευθύνων για το οποίο έκανες λόγο στην αρχή;
αλλά εσυ έχεις άλλα......όπως στο να κατανοήσεις μια απλή πρόταση. Σου ζήτησα πμ να λύσουμε την παρεξήγηση, αν ήθελες να λυθεί θα είχε ήδη γίνει.
Προβλήματα έχω πολλά, αλλά κανένα από αυτά δεν σε αφορά. Και ακόμα περιμένω να καταλάβω ποιά επιτέλους ήταν η παρεξήγηση για την οποία κάνεις λόγο. Ό,τι θα μού έλεγες με προσωπικό μήνυμα, πες το εδώ. Γιατί διστάζεις; Αν θέλεις να λυθεί η όποια παρεξήγηση, άσε τις σπόντες και τα υπονοούμενα και μίλα καθαρά.
Αλλο φόρουμ
λέγαμε ότι έχει είρωνες συντονιστές με πρόβλημα συμπεριφοράς........ μην το χαλάτε και εδώ το κλίμα εσείς θα χάσετε 
Ξέρεις κάτι; Αυτά μάς τα έχουν πει κι άλλοι, πολύ πριν μπεις εσύ για πρώτη φορά σε αυτό το forum. Και εγώ τουλάχιστον πολύ θα ήθελα να "χάσουμε" έτσι ακριβώς όπως το εννοείς εσύ...