Όντως ο άνθρωπος αυτός μιλάει μες απ τις πάρα πολλές ώρες ενασχόλησης πειραματισμών κλπ και τα λέει πολύ καλά και για μένα!
Πάντως, μερικές φορές στη μπάντα που προβάρουμε και χαλαρώνουμε, τυχαίνει να συμπληρώνουμε με τα όργανα μια απλούστατη φράση ή μια νότα μόνο κοντή, συρτή, με εφέ κλπ και χρωματίζεται πολύ όμορφα αυτό το τελικό συνολικό αποτέλεσμα.
Δηλαδή όταν κάποιος το "παίρνει πάνω του" δε βαράμε όλοι μαζί, η συμπληρώνουμε ή αγαντάρουμε ή υποβοηθούμε να τραβηχτεί προς κάπου ή να συνεχίσει μέχρι να τελειώσει.
Ε αυτό είναι θέμα ακούσματος όπως είπε και ο groovymood και σεβασμού στο άκουσμα..
Δεν είναι και τυχαίο ίσως που γίνεται συήθως στο τέλος της πρόβας όπου όλοι είμαστε πιο χορτασμένοι
Α! πιο εύκολο νομίζω απο τον αυτοσχεδιασμό ίσως είναι ο συμπληρωματικός χρωματισμός ατμοσφαιρικών θεμάτων παραγώμενων επι τόπου απο μπλήκτρα μπασογραμμή κλπ
και κάτι που μου σθμβαίνει πολύ συχνά είναι ότι μετά απο αρκετή ώρα ενασχόλησης με την κιθάρα, ότ τραγούδι ακουστεί στο ράδιο ασ πούμε τα δάχτυλα τρέχουν μόνα τους σε κατάλληλες θέσεις ενώ ο νους να ασχολείται μονο με τη μουσικ και ουχί με κλίμακες. (αφού έχω εκπλαγεί και γώ

)