Καλησπέρα, είμαι ο Κώστας, είμαι 16 χρονών και μπορείτε να πείτε ότι ασχολούμαι με τη Rock (μόνο τη μουσική) από τα 13 μου.
Πάντα ήθελα να πάρω μια κιθάρα για να ανταποδώσω σε αυτό το μοναδικό ρίγος που μπορεί να σου προσφέρει ένα solo του Eric Johnson, του Slash, του Kirk Hammett κ.ά., αλλα δεν έβρισκα την οικονομική ευκαιρία.
Θέλω να ξέρετε ότι έχω διαβάσει τα τελευταία 20 μηνύματα όσον αφορά την αγορά κιθάρας αλλα νομίζω το η κιθάρα ανταποκρίνεται στον καθένα ξεχωριστά, άρα το να κοιτάω τι παίρνουν οι άλλοι δεν θα με βοηθήσει απαραίτητα. Έχω συλλέξει κάποια Links τα οποία μπορεί να βοηθήσουν.
CLASSIC 60s VIBE STRAT 3-Color SUNBURST ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ | ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ | Music Store And Sound Services | ΚΙΘΑΡΑ ΗΛ/ΚΗ IBANEZ GRG270B Vintage V100, δεν θυμάμαι το link.
( Δεν έχω ιδέα ποιά είναι η διαφορά στις παραπάνω κιθάρες

)
Μάλλον θα κάνω προσωπικά μαθήματα, καθώς οι φίλοι μου από το τοπικό Ωδείο δεν έχουν και τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτό. Διάβασα τα περί κλασσικής κιθάρας, ηλεκτροακουστικής, αλλα θεωρώ καλύτερα να πάρω ένα όργανο που να ανταποκρίνεται στα bands που ακούω

.
Κάποια bands/individuals που αγαπάω (αλφαβητικά

): Aerosmith, Buckethead, Guns 'N Roses, Kansas, Led Zeppelin, Lynyrd Skynard, METALLICA, Nirvana, Pantera, Pink Floyd, Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Rolling Stones, Tool και πολλά άλλα.
Θέλω λοιπόν να πάρω μια ηλεκτρική κιθάρα στα 300-400 ευρώ η οποία θα είναι η πρώτη μου. Διαβάζω αρκετά πράματα που δεν μπορώ να κατανοήσω, όπως π.χ. "μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις μαγνήτες, tremola" και πολλά άλλα, τα οποία αν και είμαι πρόθυμος να τα πραγματοποιήσω, δεν έχω ιδέα πως και πού θα τα βρώ.
Συγγνώμη για την έκθεση που μόλις έγραψα, και ελπίζω να καταλάβετε πως νιώθω για τις κιθάρες !
( Καλώς με βρήκατε BTW )