Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ των δυο... O Koch ''κερδιζει'' hands down.
Επειδη ημουν κατοχος του, μπορω να σου πω οτι το δυνατο το σημειο ειναι το overdrive καναλι του. Μπορεις να παιξεις απο bluesy SRV riffs, μεχρι high gain (ποιοτικο high gain) hard rock-metal...
Τα καθαρα του ειναι και αυτα πολυ καλα αλλα λιγο πιο μοντερνα για τα γουστα μου. Επισης παιρνει πολυ καλα οτι πεταλι του εβαλα. Τελος να σου τονισω οτι ειναι ΠΟΛΥ δυνατος. Τα 20 watt σε ταξη Α μπορουν να σε βγαλουν σε live σε ΜΕΓΑΛΟ χωρο χωρις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Αν μενεις σε μικρο χωρο και εχεις ''περιεργους γειτονες'' δε θα τον βαλεις πανω απο το 1,5, αντε 2 οταν εχεις παρτυ...
Οσο για τον αλλον ειναι ενας οικονομικος ενισχυτης που αγγιζει τη φιλοσοφια των modelling. Αν θες να ακουσεις κλασικο ηχοχρωμα Fender στην ιδια κατηγορια τιμης με Koch, υπαρχουν Deluxe Reverb κτλ.. που ειναι πραγματικοι FENDER...
Τελος θα σου προτεινα, αν θες κατι με πιο λιγα απο τα λεφτα του Koch, να κοιταξεις τον Peavey Classis 30. Ειναι ο πιο value for money που εχω παιξει στη ζωη μου και προσωπικα το δικο μου δε θα τον αλλαζα με τιποτα...