Αποστολέας Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ για guitar rig 4  (Αναγνώστηκε 2873 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grt

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
ΒΟΗΘΕΙΑ για guitar rig 4
« στις: 04/12/10, 19:43 »
γεια σε ολα τα αλανια. αποφασισα να συνδεσω για πρωτη φορα την κιθαρα με το pc και να βαλω το  guitar rig 4.συνδεσα την κιθαρα στην καρτα ηχου τησ μητρικης με μικρο καρφι στην θεση mic.εκανα install το προγραμμα και τα crack αλλα ηχο δεν εχω.η κιθαρα ακουγετε απο τα ηχεια αλλα σε καθαρο ηχο.βαζω distorsion στο   guitar rig αλλα τιποτα.βασικα εχω την εντυπωση οτι ο ηχοσ δεν βγαινει καν απο το  guitar rig.καποιοσ να βοηθησει γιατι δεν εχω ιδεα τι γινετε αλλα ουτε και λεφτα να παρω τον legacy 2 να ησυχασω ;D

Αποσυνδεδεμένος Υπνοβάτης...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • I love it when it rains potatoes
    • Προφίλ
    • Ypnovatis
Απ: ΒΟΗΘΕΙΑ για guitar rig 4
« Απάντηση #1 στις: 05/12/10, 02:09 »
Σύνδεσε τη στο line in (μπλε βύσμα) και κατέβασε το πακέτο ASIO4ALL για να μειώσεις την καθυστέρηση.

Αποσυνδεδεμένος grt

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 05/12/10, 11:09 »
εκανα εκανα αυτα που ειπες αλλα παλι τιποτα.στισ επιλογες audio and midi settings τι να βαλω?driver-asio η wasapi?βασικα τα δοκιμασα και τα 2.στο wasapi-via HD audio και στο routing  inputs-guitar rig in1+2L-line in in 1,guitar rig in 1+2 R-line in in 0, και στι outputs-guitar rig in1+2L-SPDIF interface(tx1) out 0  ,guitar rig in1+2R-SPDIF interface(tx1) out1.μονο τοτε δουλευουν ta equalizer sto in k sto out στο προγραμμα αλλα και παλι τιποτα η κιθαρα ακουγετε το ιδιο  .τα ηχεια τα εχω στο πρασινο.ελπιζω να μην σασ μπερδεψα.  ??? :wall
« Τελευταία τροποποίηση: 05/12/10, 12:10 από grt »

Αποσυνδεδεμένος Υπνοβάτης...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • I love it when it rains potatoes
    • Προφίλ
    • Ypnovatis
« Απάντηση #3 στις: 06/12/10, 12:30 »
Τον εαυτό σου μπερδέυεις βασικα :P Κάτσε λίγο να διαβάσεις πως λειτουργεί το σύστημα αντί να παίζεις με τις υποδοχές :P

Περίμενε κάπου εδώ τό χω... Έλα...
http://radikalblaze.blogspot.com/2010/01/pti.html
Φοβερό ποστ και παίζει και να είναι μέλος του κιθάρα. Αν πάλι έχεις απορίες, πες, όσο ξέρω θα βοηθήσω. :)

Αποσυνδεδεμένος grt

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 06/12/10, 16:01 »
Ευχαριστω για το post πολυ καλο.τελικα εβγαλα ακρη.πηραξα τισ ρυθμισεισ του routing και μετα απο αρκετη ωρα εβγαλα ηχο.yees!!it's alive ;D rock hard ride free my friend :metal