Ούτε εγώ έχω παίξει με κάποιο απο τα δύο, αλλά το Aerodyne μ'αρέσει για κάποιο λόγο γι'αυτό και θα του δώσω την ψήφο μου.
Πέραν του ότι μου αρέσει πολύ στην όψη, έχει δύο pickups (precision και jazz) που θεωρώ πως (αν κάνει κάποια σημαντική διαφορά) δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία. Φυσικά η ευελιξία είναι θέμα του παίχτη κυρίως. Και ίσως να μη σε ενδιαφέρει κιόλας, αν θέλεις να παίζεις συγκεκριμένα είδη. Όπως και να 'χει, είναι εκεί.
Επιπλέον ηχητικά μου άρεσε περισσότερο στα δείγματα. Έχει πιο μαλακό-ζεστό ήχο ενώ το Steve Harris έχει πιο κρουστικό-γεμάτο. Εξαρτάται από το γούστο σου, εμένα μου αρέσει περισσότερο το πρώτο. Καθαρά θέμα προτίμησης ακουστικά. Τα ξύλα (Aerodyne: maple/rosewood neck, basswood body - Steve Harris P: maple neck, alder body) παίζουν το ρόλο τους σε αυτό.
Εδώ, ίσως
αυτό και
αυτό σε βοηθήσουν. Λογικά θα υπάρχουν και πολλά reviews στο νετ, έχει κι άλλα βίντεο το YouTube. Αφού θα κάνεις μια σημαντική επένδυση καλύτερα να το κοιτάξεις καλά, έτσι δεν είναι; Καλή έρευνα!