Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και το χρόνο σας, με βοηθούν πολύ στο προσωπικό μου "quest for the ultimate tone"
@Denisgiann
Επέτρεψε μου να σου πω ότι είσαι λίγο υπερβολικός

. Είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνεις εσκεμμένα, αλλά καμιά φορά αυτό βγαίνει από το γραπτό λόγο (συμβαίνει σε όλους μας!

). Δεν δήλωσαν τα παιδιά "ειδήμονες" ή οτιδήποτε άλλο, απλά εξέφρασαν καλοπροαίρετα την άποψη τους, ότι, δλδ. δεν τους αρέσει το tone, πόσο μάλλον το κατά πόσο θα μπορούσε να προέρχεται από ακριβό λαμπάτο ενισχυτή. Ειδικά για τους let_me_know και dio21, έχω ακούσει προσπάθειες τους, που έχουν παρουσιάσει στο forum, οι οποίες είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο από άποψης ήχου και παιξίματος και συνεπώς ο λόγος τους για μένα είναι αξιόπιστος (όπως ακριβώς συμβαίνει και με σένα!). Κρατάω τα "αρνητικά"

σχόλια, όχι ως άρνηση στη χρήση plugins αλλά ως ένσταση στο tone (λόγω κακής χρήσης π.χ., ΕQ, distortion, reverb, κ.τ.λ.π.).
Κατά τα άλλα φαίνεται να έχουμε ακριβώς τις ίδιες απόψεις περί plugins!
@hot_sause
Με κάλυψε ο Dennis 100%. Αν το setting που παίζεις είναι μπροστά από ένα pc, και έχεις δύο μόνιτορ (για stereo ήχο) τότε, τουλάχιστον, δοκίμασε να δανειστείς μια κάρτα ήχου και να δοκιμάσεις ένα free DAW.
Δεν έχει τόσο σημασία το μόνιτορ, μερικές φορές μπορεί να ξεχαστώ και να ακούγομαι από τα "της-πλάκας" monitor που έχω για το laptop, που οι περισσότεροι ούτε μισό ευρώ δεν θα έδιναν, όχι για παίζουν κιθάρα, ούτε για να ακούν FM radio

. Με οποιοδήποτε αξιοπρεπή monitor που προορίζεται για να ακούς μουσική μπορείς να βγάλεις φανταστικό ήχο (κατά την γνώμη μου).
Σημείωσε όμως ότι δεν έχω παίξει ποτέ με λαμπάτο ενισχυτή, ούτε κάνω live, οπότε ίσως να θες να ακούσεις και την άποψη κάποιου που τα γνωρίζει (αν και δεν μπορώ να βρω κάτι κακό στην ιδέα να κουβαλάς το laptop σου στο live αντί ενισχυτή!)
... κάντε ρε παιδιά και καμιά καλύτερη προσφορά (στα 400 ευρώ είμαστε για την ώρα, με δώρο τα πετάλια)!

LOL