πολύ ωραίο κι αυτό....
πιο ήρεμο από τα άλλα αλλά εξίσου ωραίο...
μελέτησες κάποιο βιβλίο και σε 3 μήνες έμαθες τόσο καλά gypsy?
Για αρχη αγορασα 4 dvd απο ebay του Paul Mehling και πηρα και δυο βιβλια ενα με τραγουδια Django και ενα ποιο δυσκολο το Αstuces de la guitare manouche.Δεν τα εχω τελειωσει βεβαια ακομα τα διαβαζω χαλαρα.Εχω ομως ενα ατου. Το καλο με μενα ειναι οτι εχω πολυ καλο αυτι .Αυτο που κανω συνήθως ειναι να προσπαθω να βγαλω τραγουδι ,licks κλπ κλπ που ακουω μονος και οχι κατευθειαν απο την ταμπλατουρα.Τα βιβλια τα χρησιμοποιώ αφου βγαλω μονος μου το τραγουδι .Οταν ολοκληρωσω με αυτο που θελω να βγαλω και εχω ορεξη

φτιαχνω και ενα οδηγο με λικς και ασκησεις που προκυπτουν απο το καθε τραγουδι. .Πιστεψε με δεν υπάρχει καλύτερος τροπος μελετης.Ετσι εμαθα και ηλεκτρικη και το ιδιο εκανα και σε πολλα κομματια της κλασσικης οταν πηγαινα Ωδειο .Τα dvd του Mehling σε βαζουν στο κλιμα ,τα ειδα κανα 2 φορες χωρις να πιασω κιθαρα και μετα ξεκινησα να τα μελεταω.Φροντιζω καθε μερα να κανω ασκησεις ειτε εχω 20 λεπτα χρονο ειτε 2-3 ωρες .Παλια που δεν ειχα υποχρεωσεις θυμαμαι οτι διαβαζα κλασικη τουλαχιστον 6 -7ωρες την ημερα .Τωρα τουλαχιστον προσπαθω να μην χανω επαφη με αυτα που μαθαινω και τα επαναλαμβανω συχνά .
Σε ευχαριστω για το σχολιο σου