Εγώ με την 2η μπάντα μου είχαμε τους ενισχυτές στο 3-4 και ήταν δυνατά για τον ντράμμερ.
Και να πω και κάτι άλλο που τώρα θυμήθηκα.Πριν από λίγο καιρό είχα πάει να δω την πρόβα της πρώην μου μπάντας και 2ης μου μπάντας.Λοιπόν πήγα στο στούντιο να τους δω,εκείνη την φορά ο ιδιοκτήτης και πολύ ξηγημένο παλικάρι επίσης,είχε τον έναν ενισχυτή για αλλαγή λυχνιών και έτσι πήρε έναν Mesa Boogie από έναν φίλο του για να τον αντικαταστήσει 2-3 μέρες.Ο ενισχυτής μάλλον πανάκριβος και παλιό μοντέλο σχετικά με πολύ ωραίο ήχο.
Το παλικάρι που με αντικατέστησε στην μπάντα δεν την παλεύει και πολύ.Είναι κλασσικός leadάκιας.Όποτε βρει χώρο στο κομμάτι αρχίζει και σολάρει και ανεβοκατεβάζει κλιμάκες.Δυστυχώς τα bend και τα vibrato του φεύγουν αρκετά οπότε τα αποτελέσματα είναι κάπως τραγικά πολλές φορές.Σε εκείνη την πρόβα επέλεξε εκείνος να παίξει με τον Boogie.Βασικά και σε 2-3 λάιβ που το έχω ακούσει το παλικάρι ο ήχος του ήταν άθλιος,ίσως έφταιγαν οι ενισχυτές.Αλλά και εκείνη την φορά ο ήχος ήταν το ίδιο άθλιος.Οπότε για να μην κατηγορήσει τον εαυτό του λέει."Πωπω,πολύ μάπα αυτός ο ενισχυτής,ο Roland(Cube) που έχω σπίτι είναι πολύ καλύτερος."
Βέβαια εγώ και ο άλλος ο κιθαρίστας που ξέραμε από ενισχυτές τον κοιτάξαμε λίγο περίεργα και μετά λιώσαμε.