καλησπερα παιδια.θελω την βοηθεια σας......τωρα που επαιζα με τον ενυσχιτη μου Line 6 spider iv 75 με το Preset cowboys from hell se green insane mode,παρατηρησα οτι οταν παιζω οποιαδηποτε χορδη ειναι σαν να μου αυξομοιωνουν το drive και ετσι αλλαζει η ενταση του ηχου.αυτο συμβαινει σε οοοολα τα καναλια του ενυσχιτη,εντονοτερο ομως στο Insane.η κιθαρα δεν φταιει καθως την δοκιμασα και στον αλλο ενυσχητη που εχω.(fender stratocaster mexico+washburn bucklay ενυσχ).αυτο το προβλημα μου ειχε εμφανιστει στο παρελθον αλλα περασε αμεσως.τον προσεχω τον ενυσχιτη πολυ τον ξεσκονιζω τακτικα.σημερα εκανε πολλες διακοπες ρευματος αλλα ετσι και αλλιως δεν ηταν στην πριζα ουτε επαιξα για να παθει κατι με την ταση, ουτε φταιει κατι με τα ποτενσιομετρα .δεν ξερω τι φταιει......εχω ηχογραφησει τις μπασσες χορδες την μι για να ακουσετε το προβλημα....παρτε λινκ
https://rapidshare.com/files/194423804/problhma_me_hxo.mp3απο το 0 εως το 4 υπαρχει το προβλημα ενω στο 4 αρχιζει να ανεβαινει το drive ενω στο 6 παει στο φουλ
απο το 9 και μετα εως το 13 αρχιζει ο "πνιγμος" και κατεβαινει ενω στο 25 ανεβαινει κατακορυφα
25 εως 28 κατεβαινει λιγο ενω στο 32 κατεβαινει πολυ γρηγορα
στο 40 ανεβαινει ενω στο 49 παει φουλ
στο 50 μην δελεαστητε,το ποτενσιομετρο ακουμπησα,δεν εχιε να κανει καθολου αυτο το θεμα με το ποτενσιομετρο με το συγκεκριμενο προβλημα.
Παρεληψα να πω οτι ο ενυσχητης ειναι αγορασμενος εδω και 6 μηνες απο τον φιλλιπο νακα.
ακουω τι εχετε να πειτε.
ευχαριστω για την κατανοηση