Μια κονσολα 4 κανάλια και πάνω (τα δύο να ειναι σίγουρα με εισοδο μικροφωνου και αν γινεται να εχει και reverb) και φυσικα ένα pa συστημα με εναν τελικο ενισχυτη και κανα 2 παθητικα ηχεια ή δυο ενεργητικά (αν και ξεφεύγουν λίγο στην τιμή). Όσο για Equalizer δεν χρειαζεται εννοειται πως εχει η κονσολα πάνω. Και compressor δεν χρειάζεσαι πιστευω. Ωστώσο υπαρχουν κονσόλες που διαθέτουν (αυτη που εχω εγω πχ) ενσωματομένους. Για μικρόφωνο και ειδικά για live σου προτείνω το θρυλικο Shure Beta 78 A.
Σου στέλνω μερικές προτάσεις για κονσόλες και ηχεία:
Behringer 1202 FX (Απλή οικονομική και με βάθος για την φωνή)
Yamaha MG 82 CX (Ακριβότερη αλλά κλάσης ανώτερη και να σημειώσω οτι εχει και 2 κομπρεσσορες τους οποιους μπορεις να
βάλεις στην φωνη. Εγω εχω την ιδια αλλα με περισσότερα κανάλια και κομπρέσσορες και δεν εχω κανενα
παράπονο. Την παίρνω σε κάθε live)
Famer Starter Pro Pack (Ότι φθηνότερο μπορείς να πάρεις σε ηχεία με τελικό ενισχυτή. Ωστόσο δεν στο προτείνω παρα μόνο
για πρόβες. Σου μιλώ απο προσωπική εμπειρία)
Peave Audio Performer Pack (Η καλύτερη και πιο οικονομική λύση!)
Shure Beta 58 A (Εκτός από την ποιότητα που σου προσφέρει έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχει πολύ λίγο feedback κάτι που
θα δεις και μόνος σου οτι είναι πολύτιμο για live. Feedback ειναι αυτό το βουουου που κάνουν τα μικρόφωνα
καμιά φορά. Εγώ όσο καιρό χρησιμοποιώ αυτό το μικρόφωνο δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που ένα πολύ μεγάλων συγκροτημάτων και τραγουδιστών χρησιμοποιουν αυτό
το μικρόφωνο.)
Αυτά! Τώρα φυσικά το καλύτερο είναι να πας κάπου και να τα δοκιμάσεις αυτά πριν τα πάρεις για να έχεις και μία προσωπική άποψη.