Συμφωνώ απόλυτα με zeoy!
Δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείς για DI από τη στιγμή που 1) μιλάμε για σπιτικές ηχογραφήσεις και όχι για live και 2) υπάρχουν τόσα cab impulses διαθέσιμα..
Στη θέση σου, θα έπαιρνα το line out ("στεγνό" και οχι emulated), θα το έστελνα στην κάρτα ήχου (εφόσον είναι καλή βέβαια, αλλιώς δεν μπορείς να δουλέψεις) και μετά σε software.. Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ είναι το Voxengo Boogex VST με το οποίο μπορείς να φορτώσεις κάποιο cab impulse (IR).. Αυτό είναι ουσιαστικά το αρχειάκι που σου κάνει την προσομοίωση της καμπίνας... Τέτοια αρχεία μπορείς να βρεις πάρα πολλά και από πολλούς συνδυασμούς καμπινών-μικροφώνων...
Αν τελικά κατεβάσεις το Voxengo (που είναι και free), μην ξεχάσεις να βάλεις όλες τις ρυθμίσεις της προσομοίωσης ενισχυτή σε flat ρύθμιση (τα tone knobs στη μέση, το gain στο 0 κλπ).. Τώρα βέβαια θα έχουν βγει και άλλα τέτοια VST αλλά δεν ασχολήθηκα τελευταία και δεν ξέρω αν υπάρχει τίποτα καλό...
Πάντως -γνώμη μου- δεν αξίζει να πας για το Red Box.. Η μόνη περίπτωση που θα το αγόραζα προσωπικά θα ήταν αν σε live θα θελα να στείλω το σήμα από τα πετάλια στην κονσόλα (θα το έβαζα ανάμεσα).. Κι εκεί, θα πρέπει να υπάρχει ένα πετάλι με χαρακτήρα ενισχυτή.. Για ηχογραφήσεις, έχεις τόσες free επιλογές που είναι και καλύτερες και με πιο σύνθετη τεχνολογία, που απλά δεν αξίζει να σκέφτεσαι να πληρώσεις γι αυτό..