Πολύ που χεστήκατε όλοι σας για αυτό το θέμα, ΑΛΛΑ.....
Κάνοντας ένα καθαρισμό στα mail μου που προφανώς είχα να το κάνω απο τότε που εφτιαξα ένα τέτοιο διάολο, έπεσα σε ένα μήνυμα που μου είχε στείλει η συγγραφέας του περίφημου "Το έπος της Ροκ μπάντας", του άρθρου δλδ που ξεκίνησε αυτό και άλλα υπέροχα thread στο ροζ γεμάτο καρδούλες κόσμο που λέγεται Internet. Το μήνυμα αυτό που εστάλει πριν 5 χρόνια-γ**ώ-το-κέρατο-δε-θα-καθαρίσω-ποτέ-τα-mail-μου, ήταν....εεεε.....Δε ξέρω τί ήταν. Προφανώς κάπου βρήκε φωτογραφίες μου, και έψαχνε αφορμή να μου μιλήσει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Οπως και να 'χει, μου είχε επιτρέψει να αναδημοσιεύσω το μήνυμά της στο forum, και το οποίο ποτέ δεν έκανα επειδή ξεκάθαρα, απλά ήθελε να μου μιλήσει.Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Τελικά σήμερα, με μια μικρή καθυστέρηση (που άμα ήταν "καθυστέρηση" τώρα θα πήγαινε δημοτικό) αποφάσισα να το ποστάρω, για απλούς και απέριττους λόγους όπως administrators και moderators να τραβάνε τα μαλλιά τους απο το ξέθαμμ.....ξεθαψιμ.....Δε ξέρω πως είναι η λέξη. Απο όσο μπορώ να θυμηθώ, πρέπει να είναι ρεκόρ ξεθαψιμ.... Το φελέκι μου μέσα!!!! Απο την άλλη, λίγο για ιστορικούς λόγους, λίγο γιατι σχετίζεται με μια άλλη εποχή του kithara.gr . Λαβετε φάγετε!
"Αγαπητέ βαρόνε
χαιρετισμούς από τα άδυτα μου όπου κάθομαι σταυροπόδι, τρίβω τα χέρια μου, γελάω σαν την τρελή μάγισσα και κάνω δολοπλοκίες περί του πώς θα καταφέρω να προσβάλω στον ύψιστο βαθμό τους ροκάδες.
Σου γράφω γιατί παρακολούθησα την συζήτηση στο forum και μου κάνει εντύπωση που βρέθηκε μια φωνή λογικής. Συνήθως στο blog μου έρχονται - και σχολιάζουν - μόνο όσοι δεν πιάνουν το χιούμορ. Το έπος της Ροκ Μπάντας έχει προκαλέσει κι άλλα forum (και το ίδιο το δικό σας όπως σωστά ειπώθηκε) και έχω ακούσει και χειρότερα από όσα μου καταλογίζουν οι συνφορουμίστες σου. Έχω σκεφτεί να προσθέσω μία παράγραφο στα κείμενα που να εξηγεί τα πράγματα αλλά αρνιόμουν να το κάνω. Το κάνω τώρα γιατί είναι η πρώτη φορά που κάποιος είπε μια μεγάλη αλήθεια. Έγραψες εδω
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=57587.msg455951#msg455951 "Θα καταλάβεις οτι αυτός/ή που το έγραψε δεν είναι τρέντυς, αλλα επίσης ροκάς, που έχει βαρεθεί τα πρότυπα που μόνοι μας διαιωνίζουμε..."
Σιχαίνομαι να εξηγώ αλλά η πρόταση σου δείχνει άνθρωπο που διαβάζει και καταλαβαίνει αυτά που έχω γράψει κι όχι αυτά που έχει ο ίδιος στο κεφάλι του. Εννοείται ότι ακούω ροκ. Εννοείται ότι έχω παίξει με μπάντες. Εννοείται ότι ΑΓΑΠΑΩ τη σκηνή και τους ανθρώπους της. Δυστυχώς όμως μας πείσανε (κάπως) ότι είμαστε κατώτεροι. Ότι χωράμε σε κουτάκια. Κι εμείς - όπως φαίνεται από το forum - τους πιστέψαμε και νομίζουμε ότι είναι η ώρα του "Παιδιά σηκωθήτε να βγούμε στους δρόμους". Δεν γράφω για να μας χωρέσω κι εγώ σ'αυτά τα κουτάκια. Γράφω με χιούμορ και ΥΠΕΡΒΟΛΗ για να σημειώσω κάποιες αλήθειες με σκωπτικό τρόπο.
Δεν υπάρχει λόγος να πάρουμε τα όπλα. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι μουσική κάνουμε για την ηρεμία μας, για την τέχνη, για το τσίμπιμα στα χέρια όταν θέλεις να πιάσεις την κιθάρα, το μπάσο, τα ντραμς, το μικρόφωνο. Αν κάνουμε μουσική για να αποδείξουμε κάτι τότε κάτι άλλο μας λείπει μάλλον.
Γυρνάω τώρα στα άδυτα μου, να βρω πως μπορώ να υποβαθμίσω και άλλες ομάδες. Χαρ Χαρ Χαρ. "