Το ότι υπάρχουν άτομα που συμφωνούν με στερεότυπα δεν τα κάνει κανόνες, απλά στερεότυπα παραμένουν. Αυτό είναι το πρόβλημα στην τελική. Μπορεί κάποιος άνετα να προσβληθεί όσο άνετα θα το πάρει κάποιος στην πλάκα. Το ότι εσύ συμφωνείς σε πολλά δεν μου λέει απολύτως τίποτα, όπως εσένα δεν σου λέει τίποτα το ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί από κάτι τέτοιο. Όλα είναι υποκειμενικά. Το μόνο που είναι σίγουρο για μένα σ'αυτό το άρθρο είναι ότι περιέχει ένα σωρό στερεότυπα, που ΙΣΩΣ/ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ βλάψουν μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Τώρα αν εσύ, ή ο οιοσδήποτε βρίσκει αλήθειες σε διάφορες τέτοιες αναφορές πραγματικά είναι θέμα συγκυριών, και ΟΧΙ πραγματικότητας! Κι εγώ με τη σειρά μου δεν προσβλήθηκα, αν και παίζω και κιθάρα, και μπάσσο. Και ναί, σε φάσεις μερικά απ'αυτά ισχύουν, αλλά όχι να το κάνουμε και κανόνα! Κι εγώ γελάω με ΟΛΟ το άρθρο, αλλά πιστεύω πως μπορεί να επηρρεάσει αρνητικά διάφορους επιρρεπείς στην αφομοίωση γνώσεων και απόψεων τρίτων.
Όσο για τις μύγες και τα μυγιάσματα, πραγματικά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω! Όπως προείπα, είναι η άποψη και η προοπτική του καθενός. Μύγες και μυγιάσματα για μένα στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχουν. Αν το πάρεις λίγο πιο σοβαρά, ναί, θα ενοχληθείς δικαιολογημένα, αν το πάρεις χαλαρά πιθανότατα να χεστείς στο γέλιο, όπως και ο υποφαινόμενος. Τώρα την άποψη του αν ενοχληθείς, έχεις σώνει και καλά και τη μύγα και μυγιάζεσαι, ε το βρίσκω ολίγον τι προσβλητικό, όπως φυσικά και το αν δεν ενοχληθείς είσαι cool, εξαιρετικά υποκριτικό. Δεν υπάρχει χρυσή τομή. Ή ενοχλείσαι, ή δεν ενοχλείσαι. Χαλαρά, άνετα, ευήλια, ευάερα, απλά και ξεκάθαρα πράγματα!