καλημέρα και καλώς ήρθες
το μήνυμα στη Line6 πότε το έστειλες?
κάποιες εταιρείες αργούν να απαντήσουν...
να σιγουρέψω πως αυτό το πρόβλημα στο εμφανίζει σε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις, χωρίς κανένα εφέ ενεργό κτλ, σωστά?
αν έχει πρόβλημα η πλακέτα τότε σίγουρα θα χρειαστείς σέρβις....
μια λύση σε παρόμοιο πρόβλημα (αλλά όχι σε παρόμοιο ενισχυτή) είναι να καθαριστεί καλά το fx loop (που δεν ξέρω καν αν έχει ο συγκεκριμένος μιας και εδώ: http://line6.com/legacy/flextoneiii δεν αναφέρει κάτι)
Σε ευχαριστώ!!
Το μήνυμα στην εταιρία το έχω στείλει εδω και πολύ και καιρό περίπου 7 μήνες τώρα αν δεν κάνω λάθος..είναι αρκετός καιρός !
Σωστός!Μου το εμφανίζει σε οποιαδήποτε ρύθμηση με ή χωρίς εφέ..άλλες φορές μετα απο 4-5 λεπτά..άλλες μέσα σε δευτερόλεπτα.
Για να πώ την αλήθεια δέν νομίζω να είναι πλακέτα γιατί αν ήταν δε θα δούλευε καθόλου πιστεύω. Απο το site κάποιος ανέφερε οτι 'ηθελε καθάρισμα το headphone jack αν κατάλαβα καλά..και σε όσους έτυχε είπαν πως ήθελε απλα καθάρισμα..τα αγγλικά μου δεν είναι και τα καλύτερα..ελπίζω να καταλαβα όσα εγραψαν σωστά.
Εχει effect loop..προσπάθησα να σου στείλω το manual ωστε να καταλάβεις πώς είναι το πίσω μέρος αλλα είναι πολύ μεγάλο για να σου το στείλω ως συνημμένο..
Είναι πραγματικός πόνος στα live

..θα τον ανοίξω σήμερα μπας και καταφέρω κάτι διαφορετικό..
Εκτός απο το effect loop τι άλλο πιστεύεις πωσ φταίει???
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!