δεν καίγεται αλλά πάρα πολύ πιθανόν να παραμορφώνει τον ήχο σου υπερβολικά.
να σου πω μια εξυπνάδα άμα θες να κάνεις.
λοιπόν.... μπορείς να αγοράσεις μια (usb) κάρτα ήχου με υποδοχή για μικρόφωνο/jack (με 100 ευρώ κάνεις επένδυση, και με λιγότερα μια χαρά θα είσαι όμως)
συνδέεις τη κάρτα με υπολογιστή, και την έξοδο της (2 μονοφωνικά jack-monitor) με τα RCA (φαντάζομαι) του στερεοφωνικού.
κατεβάζεις το Reaper (ψιλοδωρεάν πρόγραμμα ηχογράφησης)
ανοίγεις ένα κανάλι ήχου, επιλέγεις το port της κάρτας, πατάς monitor στο κανάλι, και βουαλά. (στο μεταξύ έχεις κατεβάσει το latency -καθυστέρηση) όσο πιο χαμηλά γίνεται ~1ms στη δικιά μου)
η πεταλιέρα σου παίζει στο στερεοφωνικό, όποτε γουστάρεις πατάς ηχογράφηση (!), και στο μέλλον άμα πάρεις μικρόφωνο και ενισχυτή μπορείς να ηχογραφήσεις και έτσι (πιο σοβαρή και πιο δύσκολη)
επίσης μπορείς να ακούς την κιθάρα σου και με ακουστικά, μαζί με ότι άλλο έχεις να παίζει στο PC, πχ guitar pro κλπ)