Εύχομαι elrich όταν φτάσεις στην ηλικία μου να έχεις να ασχοληθείς με κάτι που να σε γεμίζει αλλά ταυτόχρονα και δημιουργικό αν έστω και μόνο εσύ πιστεύεις ή έχεις την εντύπωση ότι βοηθάς τους άλλους.
Αν κάποτε βρεις φίλους μου και ρωτήσεις θα δεις ότι τουλάχιστον 2 φορές τη εβδομάδα και εγώ ίσως και παραπάνω (
αφού έχω συνέχεια προσκλήσεις από συγγενείς) έχουμε τσιμπούσι (φτωχικό) με παλιά τραγούδια σε σπίτια και κάπου - κάπου το καλοκαίρι και σε ταβέρνες (
λόγω του Χ.Α.Π που έχω) και στις παραλίες.
Τώρα όσον αφορά τα άρθρα μου για τα audio ότι γράφω είναι από τις πάρα πολλές σημειώσεις μου και μόνο οι φωτογραφίες είναι από το web (
γράφω πχ power amps photos και διαλέγω τη φωτογραφία που ταιριάζει).
Όσες φορές έχω κάνει copy/paste , που το απεχθάνομαι γιατί πάντα θέλω αυτό που γράφω να έχει τη δική μου υπογραφή ,σ’ όλα μου τα άρθρα δίδω το αντίστοιχο link. Δυστυχώς και ο φίλος freemind πικρόχολα διατύπωσε πολλάκις αυτή τη γνώμη.
Τώρα για το συγκεκριμένο θέμα επειδή ο freemind επέμενε ότι δεν ακουσε κανενα συναδελφο να λεει τη λεξη ‘’ενισχυτης ισχυος ‘’ απλά έγραψα στο google τη λεξη και πηρα τα χιλιαδες αποτελεσματα από ποστς σκουπιδιων αλλά και διαμαντιων . Αλλά και η προηγουμενη απαντηση μου αναφερεται στην εμπειρια μου που σαν τεχνικοι τη χρησιμοποιουσαμε τη λεξη για ολους τους τελικους.
Μαλιστα εδώ να πω ότι εχουμε (εκτος από προενισχυτες και τελικους) και μεσαιους (τους λεγομενους IF=Intermediate Frequency) σ’ όλα τα μηχανηματα RF.Την πολυχρονη εμπειρια μου θελησα να τη μεταδωσω , χωρις όμως τη ‘’διαφημιση’’ με μερικα threads από τουλαχιστον τρια δημοφιλη μουσικα sites όπως το δικο σας είναι σιγουρο ότι δεν θα τα εβλεπε κανεις.
Ενω τωρα μεσα σ’ ένα μηνα από τοτε που ξεκινησα τα άρθρα τα έχουν επισκεφτει (
δεν ξερω και αν τα έχουν διαβασει) πανω από
8.000 επισκεπτες που σημαινει ότι υπαρχει κοσμος που θελει εκλαικευμενη γνωση επι των θεματων που διαπραγματευομαι – εκτος αν το Bloggerspot της Google μετραει λαθος.
Βεβαια στο συγκεκριμενο ποστ εδώ θα επρεπε να ρωτατε να συζηταμε και να απαντω στα δυο θεματα που εθεσα στην αρχη . Παντα όμως από ένα σχολιο θετικο,αρνητικο,πικροχολο γίνεται αναταση γνωσης κι αυτό είναι που μ’ ενδιαφερει ειτε το πιστευετε ειτε όχι.Τωρα για το κολακευτικο για τη φυσαρμονικα. Ευχομαι να κανετε δωρο στα παιδια , εγγονια, ανηψια μια φυσαρμονικα και μαλιστα τη χρωματικη θα την χαρουν περισσοτερο- ειδικα για παιδια αλλα και ηλικιωμενους που εχουν ασθμα ειναι το πρεπει.
Τα video που ανεβασα ηταν ουτε χρονο από τοτε που ξεκινησα τη φυσαρμονικα. Κι εδώ ο λόγος ηταν να βοηθησω τους καπνιστες να το κοψουν λεγοντας τη δικη μου ιστορια (
Σοβαρο ΧΑΠ όμως εχω να παρω φαρμακα –εκτος από ιδιαιτερες συνθηκες -καιρου ,σκονης,παθητικου καπνισματος- από τοτε που ξεκινησα τη φυσαρμονικα που αποδε΄΄ιχτηκε οτι ε΄΄ιναι γυμναστης των μυων των πνευμονων) . Γι αυτό και το video αυτό παρακολουθηθηκε πολλες φορες παραπανω σε σχεση με τα αλλα.
http://www.youtube.com/watch?v=R9mN3skLpiI Μια άλλη δραστηριοτητα (πολύ οφελιμη για ολους) είναι η πεζοπορια. Επειδη τα τελευταια χρονια σαν μηχανικος ασχοληθηκα με αγορα οικοπεδων και χαρτογραφηση τους σε βουνοκορφες για εγκατασταση κεραιων σαν συνταξιουχος χαρτογραφησα όλα τα μονοπατια της Συρου (άλλη μια δημιουργικη δραστηριοτητα) .Αν καποτε επισκεφτειτε την Συρο και θελετε να περπατησετε δειτε τα μονοπατια της ΕΔΩ:
http://www.hikingteam.gr/
Ευχαριστω για το σχολιο