πριν 2 χρονια ενδιαφερομουν για ενα καστομ μπασο.
ρωτησα εναν σε αμερικη κ ειπε απο 3800 δολαρια κ αναλογα τα ηλεκτρονικα.ενας αλλος απο ελλαδα ειπε απο 1500 ευρω κ αναλογα τα ηλεκτρονικα.τελικα ποσο αξιζει;
Οι "αντικειμενικές" αξίες...για να είναι αντικειμενικές με την κυριολεκτική έννοια της λέξης...πρέπει να χουν κάποιες σταθερές....
Τόσα ποστ και ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ να βγάλουμε άκρη για την αξία αντικειμένων μαζικής παραγωγής που "υποτίθεται" έχουν γνωστές δυνατότητες, όρια και μπορούν να συγκριθούν με άλλα αντίστοιχα.
Και βάζεις στο παιχνίδι CUSTOM όργανα δύο ανεξάρτητων κατασκευαστών και αναρωτιέσαι γιατί σου είπαν διαφορετική τιμή?
Άλλη τιμή θα σου πει ο Καγμάκης ή ο Ντούκας για ένα όργανο ίδιων προδιαγραφών και άλλη εγώ παραδείγματος χάρη. (Και φυσικά η ποιότητα θα απέχει έτη φωτός) ((Δεν έχω φτιάξει ποτέ ούτε truss rod cover για να καταλάβεις!

))
ΥΓ. Φυσικά και δεν θέλω να μειώσω τον Έλληνα κατασκευαστή, ούτε καν σε ποιον αναφέρεσαι δεν ξέρω. Απλά έτυχε στις τιμές που ανέφερες η χαμηλότερη να είναι του Έλληνα. Και του Αμερικάνου να ήταν το ίδιο παράδειγμα θα έφερνα.