Περιμένω απο μέρα σε μέρα ένα εφε της tc electronic σε rack μορφή. Θα χρειαστώ κάποια delay, και αντι πεταλιού αποφάσισα να πάω σε rack λογική για πρώτη φορά.
Επειδή δεν το ξέρω και πολύ καλα το σπορ, θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες...
Η φέτα θα μπει στην λούπα του ενισχυτή (serial). Επειδή δεν έχω ραφιέρα και ούτε με ενδιαφέρει να πάρω, γκούγκλαρα να δω τι υπάρχει από θήκες αντί να έχω την φέτα απλά ακουμπισμένη πάνω στον ενισχυτή (ή και για να μπορώ να την μεταφέρω αν χρειαστεί).
Είδα ότι δύσκολα βρίσκεις για 1U, συνήθως είναι για 2U μαζί.
Οι φτηνές λυσεις είναι τσάντα στυλ, αλλά νομίζω ότι βολεύουν μόνο για μεταφορά, δεν το βρίσκω όμορφο για μόνιμο στήσιμο. Από την άλλη έχει λύσεις σε flight case τύπου, αλλά οι τίμες είναι απλησίαστες...
Σαν τρίτη λυση σκέφτηκα ίσως μια ιδιοκατασκευή, ίσως από ξύλο. Εχω δει και στο διαδίκτυο να πουλούνται παρόμοιες, ίσως να αντέγραφα κάτι...
Θέλω τη γνώμη σας. Οποιος έχει εμπειρία με φέτες. Πως τις έχετε μόνιμα στημένες?
Επειδή όντως δεν έχω ιδέα, ρίξτε κανα λινκ με cases και τιμές ή τίποτα λύσεις που μου διαφεύγουν...
Ευχαριστώ
EDIT: Οι διαστάσεις είναι 483 x 44 x 105.6 mm