Λοιπόν, εγώ έχω μια 370DXZ εδώ και 5 χρόνια νομίζω. Ινδονησιακή κι αυτή...
Την έχω κάνει 334093290 κομματάκια σε λύση/άρμωση γύρω στις 128 φορές.
Όλες οι βίδες στην δική μου είναι άριστες από άποψη ποιότητας/αντοχής.
Το μόνο μείον στις (μαύρες) βίδες είναι ότι (όλες) ξέβαψαν κι έγιναν ασημένιες
Σκέψου ότι τις θεωρώ τόσο καλές, που δεν τις έχω αλλάξει με άλλες, θεωρητικά καλύτερης ποιότητας, που έχω ήδη στο στοκ.
Η δική μου ήθελε λίγο φάγωμα σε 2-3 τάστα γιατί ταστάριζε και εντοπίστηκε εκεί το πρόβλημα.
Παρόλα αυτά ήταν προσεγμένο το setup της (δεν βιδώθηκε απλά το μπράτσο, έβαλαν ένα σιμ όσο χρειαζόταν κλπ).
Τα κλειδιά της μια χαρά είναι, αν και λόγω locking tremolo δεν με πολυνοιάζουν. Μόνο 1 έχει χαλαρώσει κάπως περισσότερο (δεν σφίγγουν/δεν έχουν βίδα ρύθμισης).
Το Edge Zero II με ZPS3Fe, είναι άπαιχτο. Ξεχνάς το κατσαβίδι, και ξεκουμπώνοντας τον άξονα με τα 2 ελατήρια το κάνεις full floating. Αλλιώς πάλι έχεις και τις δύο κινήσεις, αλλά σταματάς στη μέση και για dive θες πιο πολύ δύναμη. Έτσι το 'χω και δε χάνει τίποτα. Όμως δεν είμαι κι ο πιο φαν του τρέμολο. Παρόλα αυτά, δε λέει να χάσει ποτέ κούρδισμα, ούτε cent αν δεν σκίσεις το τρέμολο.
Δεν είχα άλλη Ibanez για να έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά νομίζω ότι οι κιθάρες της σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι πολύ τίμιες. Θεωρώ ότι ένα setup θα το θες, ότι κι αν πάρεις, οπότε σε αυτό δεν δίνω βάση. Πολύ καλή επίσης ήταν η δουλειά στο τελείωμα των τάστων. Το μόνο μειον που βρήκα, το γραψα και παραπάνω, είναι ότι 2-3 τάστα κάπου στο 12-16 θέλαν φάγωμα.
By the way, αν το Edge που θες να βάλεις είναι ίδιο με το Edge που φοράω, κάπου έχω φωτογραφίες όπως είναι όλο, κι αν θες το βγάζω πάλι και φωτογραφίζω/μετράω/whatever. Έτσι κι αλλιώς εγώ ανήκω στην κατηγορία που το 50% της ευχαρίστησης με την κιθάρα είναι εκτός από το παίξιμο και το σκάλισμα/λύσιμο/δέσιμο/ξέρωγωναπερνάειηώρα... :-)