File freemind ta panta eksigounte apo tis kiniseis pou kanoun auta ta mikroskopika somatidia pou o antropos ta onomase atoma.i piesi gia paradigma se ena kleisto xoro auksenei otan ta atoma auta kinithoun pio grigora kai katalaboun kata synepia perissotero xoro.Pali diladi milame gia kinisi diladi gia apostaseis.To mono megethos pou den mporei na ekfrastei me apostasi einai o xronos pou apotelei ena autheroto megethos pou kataskeyase o antropos.Den einai megethos pou mporoume na paroume endikseis me kapoio organo.Apla kilaeia astamatita.Ola ta alla megethi mporoume na ta metrisoume me organa kai na kanoume paratiriseis.Toulaxisto i theoria pou sou anafero isxiei mexri tora pou theoroume to atomo me tin gnosti morfi ton protonion netronion kai ilektronion.
Συγνωμη που αργησα να απαντησω, αλλα οι διακοπες με περιορισαν σε μια απλη εισοδο..με την εκπληκτικη ταχυτητα των 28.8kbs...πραγμα που ηταν απαγορευτικο για απαντησεις και περιηγησεις...
Παμε λοιπον στο θεμα...Επειδη υπαρχει ενα μπερδεμα..μπορεις να μου πεις ποια ειναι η επικρατουσα μορφη του ατομου αυτη τη στιγμη? Και επισης..τα ηλεκτρονια, τα πρωτονια και τα νετρονια ειναι οι βασικες μοναδες της υλης?
Επισης με απαγοητευει το γεγονος ελλειψης ονοματος..ή εστω βιβλιογραφιας οπου υπαρχει αναφορα σε αυτο που λες. Θα ηθελα με λιγα λογια να ξεκαθαρισεις αν αυτο που λες ειναι επισημη θεωρια ( αναγνωρισμενη απο την επιστημονικη κοινοτητα..αν ναι, τοτε σε παρακαλω αναφερε μια συγκεκριμενη βιβλιογραφια..ευχαριστω ) ή απλα εχει προκυψει απο σενα υστερα απο καποια μελετη ( και παλι θα ηθελα μια μικρη βιβλιογραφια απο αυτη τη μελετη, αν δεν ειναι δυσκολο ).
Τελος απαγοητευτηκα πληρως, οταν δεν μου μετετρεψες τη βασικη εξισωση της μηχανικης να λυνεται ως προς ενα μεγεθος...Και δεν εχεις δικαιολογια σε αυτο, γιατι απαντας σε ολους τους αλλους με 4-5 γραμμες, ενω σε μενα που σου ζητησα κατι καθαρα επιστημονικο...δε μου απαντησες!!

Δεν ειναι θεμα να δω τι ξερεις, αλλα προσπαθω να δω αν οντως υπαρχει και υφισταται μια θεωρια που μετατρεπει τα παντα...σε αποσταση!!! ( μαλλον το μετατρεπει ειναι αστοχη επιλογη..γιατι η ταχυτητα δεν μετατρεπεται σε αποσταση ).
Θα ηθελα σε παρακαλω να μου απαντησεις τα παραπανω ερωτηματα, γιατι ακομα μενω με την αντιθεση σε αυτο που λες....
Οσον αφορα την αποσταση, θα σου προτεινα να κοιταξεις το τροπο δημιουργιας της μοναδας μετρησης της αποστασης, για να δεις ποσο "αυθαιρετο" ειναι και αυτο σαν μεγεθος! Γενικα ολα τα μεγεθη ειναι αυθαιρετα..Πχ για την αποσταση λεμε "Αυτο ειναι 3m", δηλαδη 3m μεγαλυτερο απο κατι...Αρα μιλαμε για ενα μεγεθος που θελει συγκριση για να μετρηθει...Αυτο ομως που ξεχωριζει καποια μεγεθη απο αλλα, ειναι οτι εχουν κατοχυρωθει επισημα πλεον με μια μοναδα, και ετσι δεν γινεται ο πανικος που γινοταν το 18ο αιωνα...
Αυτα..περιμενω εναγωνιως απαντηση ( και ιδιαιτερα στο τυπο της μηχανικης...σιγουρα η απαντηση σου θα λυσει πολλα προβληματα φυσικων του τομεα της μηχανικης... )